Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Ecobat Battery vindt service monteurs dankzij campagnes van Omwerven

Ecobat Battery heeft twee service monteurs kunnen aannemen dankzij de marketingcampagnes van Omwerven.
Ecobat Battery uit Rotterdam verzorgt de inkoop en verkoop van energieopslagoplossingen. Ze leveren accu’s en batterijen voor uiteenlopende toepassingen, zoals batterijen voor commerciële toepassingen en accu’s voor voertuigen, vaartuigen, recreatie en de industrie. Ze zijn de exclusieve Europese licentiehouder en distributeur van Lucas en Rolls accu’s en een belangrijke distributeur voor Exide, Varta, US Battery, Trojan, Optima, Sonnenschein, Tab en vele andere merken. Naast hun zeer uitgebreide productassortiment leveren ze verschillende diensten aan industriële klanten, zoals onderhoudscontracten en installatie- en reparatieservices voor accu’s.

‘Door Omwerven altijd voldoende personeel’

“Bij een vorige werkgever hebben wij ook wel eens met Omwerven gewerkt en hierdoor hadden we altijd voldoende personeel. Toen we bij Ecobat dus een beetje in de knel kwamen met het vinden van nieuw personeel kwam direct Omwerven bij mij op,” zo vertelt Jill Bouterse, HR-Manager Benelux bij Ecobat Battery.
“Ik weet dat het op het moment behoorlijk moeilijk kan zijn om personeel te vinden, maar hoopte dat we met Omwerven in ieder geval iets meer kandidaten zouden spreken,” zo vertelt Jill over de verwachtingen voorafgaande aan de samenwerking.

“Bij een vorige werkgever hebben wij ook wel eens met Omwerven gewerkt en hierdoor hadden we altijd voldoende personeel. Toen we bij Ecobat dus een beetje in de knel kwamen met het vinden van nieuw personeel kwam direct Omwerven bij mij op”

Marketingcampagnes

Ecobat Battery heeft een jobboardscampagne en een social media-campagne laten inzetten om daarmee hun vacature van service monteur te laten opvallen bij de juiste doelgroep. En dus met succes.
‘Vacatures hebben groter bereik’

“Er zijn veel bureaus die de gehele werving en selectie willen overnemen, van het onder de aandacht brengen van vacatures tot het eerste gesprek. Wij willen echter zelf graag de controle hebben over de kandidaten met wie wij een gesprek inplannen. Ik vind het dus fijn dat Omwerven zorgt dat de vacatures een groter bereik hebben, maar het verdere proces aan ons overlaat. Bovendien vind ik de communicatie fijn. Altijd een snelle reactie terug en er wordt echt met je meegedacht over wat er nog meer kan worden gedaan om de vacature onder de aandacht te brengen,” aldus Jill.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan