Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Marketing medewerker

Voor ons unieke concept Omwerven zijn wij op zoek naar een parttime marketing medewerker in Spijkenisse die mee wil helpen onderscheidende campagnes uit te zetten voor diverse klanten. Omwerven is voor bedrijven dé oplossing tussen zelf werven en een recruitmentbureau. Wij zijn weer aan het groeien en kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Wat ga je bij ons doen?

Het is jouw uitdaging om onze klanten uitstekend zichtbaar te laten zijn met hun vacatures op de arbeidsmarkt. Dit ga je bij ons doen:

  • Je maakt social media-campagnes (advertenties) voor klanten waarin je hun vacatures presenteert;
  • Je maakt én plaatst wekelijks social media-posts en gebruikt hierbij o.a. Canva;
  • Je herschrijft vacatureteksten met een grote dosis creativiteit richting de juiste doelgroep;
  • Je stemt met bedrijven de voortgang af van hun wervingscampagne en stuurt bij waar nodig;
  • Je bedenkt unieke wervingsmethodieken en voert deze uit;
  • Je zorgt ervoor dat de systemen up-to-date en voorzien zijn van de benodigde informatie.

Wat vragen wij van jou?

Het allerbelangrijkst is dat je gedreven bent om samen met ons Omwerven te laten groeien. Jouw enthousiasme over ons concept moet je kunnen uitstralen. Daarnaast heb je hbo werk- en denkniveau.
Andere eigenschappen die wij graag bij jou zien: ondernemend, proactief, creatief en je hebt ervaring in het maken van social media-campagnes en -posts. Daarnaast ben je (minimaal licht) grafisch onderlegd, oftewel de afbeeldingen van campagnes en posts moet je zelf kunnen ontwerpen in Canva. Daarnaast spreek en schrijf je foutloos Nederlands.

Wat kan jij van ons kan verwachten?

Help jij ons verder? Dan zijn wij ook goed voor jou!

Wij bieden onder andere flexibele werktijden (24-32 uur),  een goede bonusregeling, sparen voor je ‘eigen goede doel’, een vast contract bij goed functioneren, reiskostenregeling en een enorm uitdagende baan. De arbeidsvoorwaarden kun je nog verder uitbreiden. Daarnaast bieden wij jou een vast salaris van €2.250 – €3.000 bruto per maand o.b.v. 40-urige werkweek.

Wil jij een leuke, flexibele marketing baan met fijne collega’s in Spijkenisse? Reageer direct als je denkt bij ons te passen!