Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Workshop aanvragen

Personeel kun je wél vinden!

Hoe? Dat ga ik je in een korte workshop (+- 45 minuten) laten zien! Deze workshop verzorgen wij voor stichtingen, netwerkclubs, ondernemersverenigingen en dergelijke die hun achtenban willen informeren (en vermaken) op een bijeenkomst. De workshop geven we vanaf 10 bedrijven gratis.

Vacatures kun je namelijk zelf, zonder recruitmentbureau, veelal wel vervullen. Maar wel op een nieuwe manier dan nu vaak gebeurt. Personeel werven anno 2023 is recruitment, HR, marketing, innovatie, creativiteit, beschikbaarheid over (online) data, inzet A.I. en een nuchtere kijk op de arbeidsmarkt.

Van inzicht hoe je tot wel 10 keer zo veel kandidaten kan bereiken op Indeed en andere jobboards en de meest gemaakte fouten bij het opstellen van een vacaturetekst. Tot het activeren van latent werkzoekenden, werkgeversbranding en praktische voorbeelden van wat er beter kan en wat echt anders moet!

Een sterke inhoudelijke workshop die innovatief en praktijkgericht is én een met veel energie.

Wie verzorgt de workshop
Roy Verduyn, marketeer en oprichter van Omwerven, is een ondernemer pur sang die in 2018 zijn recruitmentbureau – dat hij oprichtte vanuit zijn zolderkamer – verkocht aan een investeringsmaatschappij. Met zijn uitgesproken visie ondersteunt met praktijkvoorbeelden en data is hij voor bedrijven een eyeopener op het gebied van personeelswerving.

Ook een workshop boeken? Neem dat direct contact met ons op.

Workshop aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan
0
Bedrijven geholpen
0
Vacatures vervuld
0
Sollicitanten

Onze voordelen van vacaturemarketing!

Innovatief door de nieuwste technieken
Datagedreven campagnes
Minder werkdruk en tijdbesparend
Activeren (latent) werkzoekenden
Kostenbesparend
Persoonlijk adviseur

Voor deze bedrijven hebben wij vacatures ingevuld