Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Vacature van BSF Expediteurs supersnel vervuld na het inschakelen van Omwerven

Wat is de beste manier om personeel te werven? Voor sommige bedrijven kan het werven van personeel een uitdaging zijn! BSF Expediteurs is een gerenommeerd familiebedrijf welke in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot een vooraanstaand expediteur voor export en import. Het team van BSF Expediteurs heeft ruime ervaring in de douane-afwikkeling voor import en export en vindt persoonlijke benadering erg belangrijk.

Bedrijven gaan met BSF Expediteurs in zee door alle expertise, kennis en ervaring die ze in huis hebben. Toen BSF Expediteurs nieuw personeel nodig had, merkte ze zelf hoe belangrijk expertise op een vakgebied is. Daarom besloten ze om Omwerven in te schakelen. Omwerven is dé partij die bedrijven helpt succesvol te werven zonder een recruitment bureau!

Omwerven zorgt ervoor dat je vacature zichtbaar wordt bij de juiste doelgroep. Dit doet Omwerven door een doelgroep- en/of brancheanalyse uit te voeren. Roel van Tuyl is mede-eigenaar van BSF Expediteurs en heeft op aangeven van een goede relatie contact opgenomen met Omwerven: “We hadden zelf een vacature op onze socials gedeeld, maar hier kwamen weinig reacties op. We wilde een advertentie gaan plaatsen, maar wisten ook niet zo goed hoe we in de huidige markt het beste potentiële werkzoekende konden benaderen en op welke sites momenteel veel wordt gezocht. We doen de selectie en gesprekken zelf dus hadden hulp nodig bij het maken van de vacature en keuze voor het juiste medium.”

Omwerven is aan de slag gegaan met de vacature van BSF Expediteurs. De wervingscampagnes die Omwerven voor bedrijven doen zijn data gedreven. Cijfers en feiten werken nu eenmaal het beste voor een geslaagde campagne. Roel van Tuyl had voorafgaande de samenwerking met Omwerven een aantal verwachtingen.

“Wij verwachtten hulp bij het opmaken van een goede personeelsadvertentie en hoopten op een aantal potentiële kandidaten.”

Roel van Tuyl werd was meer dan tevreden over de samenwerking met Omwerven: “De samenwerking is meer dan goed verlopen! We kregen goed advies over het opmaken van de personeelsadvertentie en we hebben goede tips gekregen voor een goede vindbaarheid. We hadden binnen een week 30 sollicitaties en de vacature was in 2 weken vervuld.”

BSF Expediteurs levert de Best Service in Forwarding. Dit doen ze met hun passie en kennis voor het vak, maar bovenal met hun persoonlijke benadering. Niet voor niets is de samenwerking tussen BSF Expediteurs en Omwerven zo succesvol verlopen. Ook Omwerven vindt persoonlijk contact heel belangrijk! Roel van Tuyl: “Ten opzichte van werving en selectiebureaus helpt Omwerven juist in het voortraject door een goede advertentie op te maken. Omwerven is specialist in goede bereikbaar/ vindbaarheid. Ze laten de selectie, gesprekken en aanname over aan het bedrijf zelf, maar zijn toch betrokken.”

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan