Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Vacature IVV vervuld dankzij ‘gerichte campagnes’ van Omwerven

Meer exposure creëren voor de vacature belegger bij IVV – Instituut voor Vermogensopbouw is gelukt dankzij campagnes van Omwerven. IVV is gevestigd in Maassluis en heeft als missie gezinnen en ondernemers te helpen bij het opbouwen, in stand houden en overdragen van vermogen.

IVV is naar eigen zeggen ‘een warm familiebedrijf’. Voor de vacature van belegger zochten ze dan ook iemand die houd van een kleiner bedrijf, korte lijntjes, snel schakelen en graag onderdeel wilt zijn van de ‘IVV-familie’.

“Omwerven is heel doelgericht, denkt absoluut in oplossingen en werkt op een proactieve basis, waardoor we heel prettig hebben kunnen schakelen. Mede door snelle communicatie hebben we goed kunnen anticiperen op wijzigingen en berichten. In de toekomst gaan we niet twijfelen om Omwerven weer te benaderen.”

‘Innovatieve wervingsstrategie’
Het bedrijf heeft Omwerven ingeschakeld vanwege ‘het grote bereik en de innovatieve wervingsstrategie’. “We geloven dat er soms een creatieve strategie, een andere dan de traditionele, nodig is om de juiste persoon aan de juiste vacature te matchen. Daarnaast hebben we goede ervaringen in de samenwerking met Roy!” vertelt Julie van der Maas, bestuurder bij IVV.

Zoals elke klant bij Omwerven heeft IVV een campagneleider toegewezen gekregen die elke twee weken persoonlijk contact heeft met IVV en hen op de hoogte houdt van de campagnes.

‘Gerichte campagnes’
“Onze verwachtingen voorafgaand aan de samenwerking waren dat Omwerven ons zou helpen bij het vinden van geschikte kandidaten op cultureel level, die werkzaam zijn in een andere sector. Via gerichte campagnes hoopten we de doelgroep snel te bereiken,” laat Julie weten.

En dat is dus gelukt, want IVV heeft een geschikte kandidaat gevonden.

‘Doelgericht’
IVV is dan ook te spreken over de samenwerking met Omwerven. “Omwerven is heel doelgericht, denkt absoluut in oplossingen en werkt op een proactieve basis, waardoor we heel prettig hebben kunnen schakelen. Mede door snelle communicatie hebben we goed kunnen anticiperen op wijzigingen en berichten. In de toekomst gaan we niet twijfelen om Omwerven weer te benaderen,” aldus Julie.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan