Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Stralende samenwerking: Omwerven helpt Solero Parasols online werven

Stel je eens voor: een warme zomerdag, een verfrissend drankje in je hand en een prachtige parasol die de perfecte schaduw biedt. Voor veel mensen is dit het ultieme zomergevoel, en daar draagt Solero Parasols aan bij. Dit familiebedrijf uit het Noord-Brabantse Best heeft maar liefs twintig jaar ervaring in het ontwikkelen, verkopen en installeren van hoogwaardige parasols. De medewerkers doen dit voor zowel de particuliere gebruiker als voor professionele toepassingen in de horeca.

‘Bewezen trackrecord’

Het familiebedrijf wilde graag het team uitbreiden met een commercieel medewerker en besloot daarvoor de hulp van Omwerven in te schakelen. “Dit vanwege jullie bewezen trackrecord in het ondersteunen van wervingscampagnes zoals de onze. Jullie professionele aanpak en expertise spraken ons meteen aan,” aldus Leonie Roothaert, International Sales Manager bij Solero Parasols.

Het bedrijf hoopte op een effectieve en efficiënte uitvoering van hun wervingscampagne, ondersteund door de deskundigheid van Omwerven. In nauw overleg met de specialisten van Omwerven hebben ze gebruikgemaakt van de combinatie van een jobboards- en een social media-campagne. Dit was de perfecte mix om kandidaten te bereiken.

“Tot dusver hebben we de samenwerking als zeer positief ervaren. Jullie hebben ons consequent bijgestaan met advies en ondersteuning op maat.”

Een persoonlijke aanpak

De samenwerking met Omwerven verliep soepel en efficiënt voor Solero Parasols, dankzij de persoonlijke aanpak van hun campagneleider. “Het contact met onze campagneleider Vera is zeer prettig geweest. Ze is altijd beschikbaar geweest om vragen te beantwoorden en strategieën te bespreken,” merkt Leonie op. Deze nauwe betrokkenheid zorgde ervoor dat Leonie regelmatig updates ontving over de resultaten van de wervingscampagne. “Tot dusver hebben we de samenwerking als zeer positief ervaren. Jullie hebben ons consequent bijgestaan met advies en ondersteuning op maat,” voegt ze eraan toe. Deze persoonlijke ondersteuning en voortdurende communicatie hebben bijgedragen aan het succes van de wervingscampagne van Solero Parasols.

‘Professioneel, effectief, maatwerk’

Het bedrijf is zeer tevreden met de resultaten van de samenwerking met Omwerven. “We zouden Omwerven absoluut aanbevelen,” aldus Leonie. Nadat de campagne een maand online heeft gestaan, staat Solero Parasols op het punt om een nieuwe fase in te gaan. Zo vertelt Leonie: “We hopen het traject af te sluiten met het tweede sollicitatiegesprek, met een kandidaat die we via jullie campagne hebben verkregen.”

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan