Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Stam Hoveniers vervult vacatures van hovenier dankzij Omwerven

Stam Hoveniers heeft hun vacatures van hovenier onderhoud en hovenier aanleg vervuld dankzij campagnes van Omwerven. Het hoveniersbedrijf uit Dordrecht heeft het team kunnen uitbreiden.

Stam Hoveniers ontwerpt al meer dan dertig jaar tuinen, dit doen zij met passie en vakmanschap. Zij maken hierbij gebruik van duurzame materialen en creëren tuinen met klasse waarin zij de tuinwens van de klant met hun visie vormgeven. Hierbij maakt het formaat van de tuin niet uit, zij werken van groot tot klein. Daarnaast doet het bedrijf onderhoud aan bedrijfstuinen en tuinen van particulieren. Het team bestaat uit enthousiaste, jonge aanpakkers. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele en prettige werksfeer, met no-nonsense mentaliteit.

“Wij zijn enorm tevreden met de samenwerking. Campagneleider Fleur heeft ons fantastisch ondersteund in dit proces. Veel ervaring, goede ondersteuning, meedenken, korte communicatielijnen en geen vraag is te veel. En niet geheel onbelangrijk; het heeft ons goede kandidaten opgeleverd. Wij zouden Omwerven dan ook zeker aanbevelen aan onze relaties!”

Expertise in vacaturemarketing
“Wij waren dringend op zoek naar personeel. Op het moment dat sollicitanten op basis van onze eigen vacatures uitbleven zijn wij gaan kijken naar externe expertise op dit gebied en zodoende kwamen wij uit bij Omwerven,” zo vertelt Anouk de Ruiter van Stam Hoveniers.

“Wij hadden nog geen ervaring met een dergelijke partij, dus gingen er zonder al te veel verwachting in. Uiteraard was er wel de hoop dat dit de manier was om sollicitanten aan te trekken, nu dit professioneler zou worden aangepakt,” zegt Anouk over de verwachtingen voorafgaand aan de samenwerking.

Juiste doelgroep bereiken
Stam Hoveniers heeft twee jobboardscampagnes en een social media-campagne afgenomen om daarmee hun vacatures van hovenier onderhoud en hovenier aanleg onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. En dit heeft dus gewerkt.

‘Veel ervaring, goede ondersteuning en geen vraag is te veel’
“Wij zijn enorm tevreden met de samenwerking. Campagneleider Fleur heeft ons fantastisch ondersteund in dit proces. Veel ervaring, goede ondersteuning, meedenken, korte communicatielijnen en geen vraag is te veel. En niet geheel onbelangrijk; het heeft ons goede kandidaten opgeleverd. Wij zouden Omwerven dan ook zeker aanbevelen aan onze relaties!”, zo laat Anouk weten.

Op de vraag waarin Omwerven zich onderscheidt noemt Anouk ‘het persoonlijk contact’ en ‘de klantgerichtheid’.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan