Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Sportlink Services vindt de perfecte match met Omwerven

Sportlink Services staat in het hart van de Nederlandse sportindustrie. Dit bedrijf speelt sinds 2002 een cruciale rol met hun geavanceerde SaaS-omgeving dat talloze sportbonden, verenigingen en individuele sporters ondersteunt bij het soepel laten verlopen van competities, het vastleggen van wedstrijdresultaten en het beheren van sport gerelateerde processen.

Samenwerking met Omwerven

Toen Sportlink op zoek was naar een senior medewerker bedrijfsadministratie was  de uitdaging duidelijk: het vinden van de juiste kandidaat in deze competitieve arbeidsmarkt. Om die zoektocht te laten slagen besloten ze de hulp van Omwerven in te schakelen. “We kozen ervoor om met Omwerven samen te werken om onze openstaande vacature bekendheid te geven en meer zichtbaarheid te creëren. Daarnaast ook om snel te kunnen schakelen,” aldus Saskia van der Graft, officemanager bij Sportlink Services. Ze voegt eraan toe: “We hoopten dat deze samenwerking zou leiden tot meer reacties op de vacature en mogelijk de ideale kandidaat zou opleveren.”

De perfecte marketingmix

Voor de wervingscampagne werden diverse methodes ingezet, waaronder de jobboards-campagne, de social media-campagne en LinkedIn-recruitment (het actief benaderen van potentiële kandidaten via LinkedIn). Dit is een perfecte marketingmix waarmee je zowel latent als actief werkzoekenden bereikt. “We zijn blij met de reacties die we hebben mogen ontvangen op de vacature. Of de juiste persoon erbij zit moet nog blijken! Maar dat ons bereik hierdoor groter was is zeker een pluspunt geweest.”

“Heel fijn contact gehad, startend met Miranda en daarna met campagneleider Vera. Zij is zeer behulpzaam, geeft duidelijk aan waar we staan en is altijd bereid voor een belletje om even de status te bespreken. Top.”

Persoonlijk contact

Saskia werd gedurende de wervingscampagne regelmatig op de hoogte gehouden door hun persoonlijke campagneleider. Saskia benadrukt het belang van dit nauwe contact: “Heel fijn contact gehad, startend met Miranda en daarna met campagneleider Vera. Zij is zeer behulpzaam, geeft duidelijk aan waar we staan en is altijd bereid voor een belletje om even de status te bespreken. Top.” Deze persoonlijke aanpak en continue communicatie hebben bijgedragen aan het succes van de wervingscampagne van Sportlink Services.

“Behulpzaam, transparant en vlot”

De reacties op de vacature waren dan ook veelbelovend, en hoewel de definitieve selectie nog moet plaatsvinden, is Sportlink Services tevreden met het bereik dat ze via de campagne hebben gehad. Saskia omschrijft de onderscheidende kwaliteiten van Omwerven als ‘behulpzaam, transparant en vlot’. Ze voegt eraan toe: “Zeker een aanrader!”

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan