Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Sosef Schilders vindt teamleider schilder binnen een maand dankzij Omwerven

Het vinden van een teamleider schilder is Sosef Schilders gelukt dankzij campagnes van Omwerven. Het schildersbedrijf uit Honselersdijk wist hun vacature binnen een maand te vervullen.

Sosef Schilders werkt onder andere voor gemeentelijke organisaties, kinderdagverblijven, VVE-beheerders, bedrijven en onderwijsinstellingen. Schilderen doen ze al sinds 1937 en bedrijf is dan ook een begrip in het Westland. Vanwege groei zochten ze een teamleider schilder die ‘jonge, enthousiaste’ schilders gaat aansturen.

“Wij hebben inmiddels twee geschikte kandidaten gevonden waar we een goed gesprek mee hebben gehad.”

‘Totaal anders dan een krantadvertentie’
Om hun vacature te vervullen besloot het bedrijf Omwerven in te schakelen. Dit omdat vacaturemarketing ‘totaal iets anders is dan traditioneel een advertentie in de krant plaatsen’, vertelt eigenaar Corno Sosef.

Sosef koos ervoor om zowel een jobboards- als een social media-campagne door Omwerven in te zetten om hun vacature van teamleider schilder meer bekendheid te geven. “Ik wilde graag via social media onze doelgroep bereiken,” laat Corno weten.

Op basis van een online vragenlijst, waarmee Omwerven een goed beeld krijgt van de vacature en het bedrijf, is de wervingscampagne gemaakt. En met succes. “Wij hebben inmiddels twee geschikte kandidaten gevonden waar we een goed gesprek mee hebben gehad.”

‘Resultaatgericht, helder en duidelijk’
Corno noemt de samenwerking met Omwerven ‘fijn’. “De lijnen zijn kort en alles is helder en duidelijk.” Hij vindt dat Omwerven zich onderscheidt door zijn ‘resultaatgerichtheid’. “Het is aantoonbaar wat ze doen met cijfers qua bereikbaarheid en hits.”

Wanneer Sosef Schilders in de toekomst weer een vacature heeft, klopt het mogelijk weer bij Omwerven aan.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan