Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Skillpack uit Alblasserdam werft op innovatieve wijze personeel!

Ieder product heeft zijn eigen soort verpakking nodig. Het bedrijf Skillpack uit Alblasserdam bestaat al meer dan 20 jaar en is gespecialiseerd in verpakkingsmachines. Het bedrijf levert verschillende verpakkingsmachines die van topkwaliteit zijn. Daarnaast voldoen de machines aan alle voorschriften rondom voedselveiligheid. En dat is niet het enige! Het bedrijf Skillpack is, onder de verpakkingsbranche, de koploper in duurzaamheid. Ken je de kartonnen bakjes met tomaten erin? Skillpack heeft al in 2004, als enige en eerste van Europa, de unieke verpakkingsmachine vervaardigd.

SERVICE wordt bij Skillpack met hoofdletters geschreven. Zonder service heb je niets aan verpakkingsmachines die van topkwaliteit zijn. Skillpack denkt daarom altijd met klanten mee! Bij eventuele calamiteiten staat er dag en nacht een onderhoudsmonteur klaar. Samen met het team zorgt Skillpack dat klanten kunnen rekenen op de beste verpakkingsmachines voor food & non-food. Skillpack was weer op zoek naar nieuwe mensen en besloot samen met Omwerven weer te kijken naar de mogelijkheden voor een efficiënte wervingscampagne.

Omwerven gaat anders te werk dan recruitmentbureaus. Omwerven zorgt ervoor dat jouw bedrijf onder de aandacht wordt gebracht bij potentiële kandidaten. Manuela Morêe is manager binnendienst bij het bedrijf Skillpack en nam dit keer contact op voor twee vacatures. De vacatures hoofd technische dienst en commercieel medewerker binnendienst zijn inmiddels vervuld. Manuela stelt dan ook:

“We ervaren de samenwerking als prettig, wat ook te blijken is uit het feit dat dit al de derde keer is dat we iets bij jullie neerleggen. “

Omwerven is inmiddels bezig met een wervingscampagne voor service engineer buitendienst projectleider. Manuela: “Vorige keren hebben we er profijt van gehad en namen jullie ook wat werk uit handen, zodat ik mijn tijd aan andere dingen kan besteden. Zeker ook de tips en tricks zijn voor een bedrijf als de onze erg welkom, omdat jullie een hoop expertise meenemen, waar wij (nog) niet over beschikken.”

Skillpack is dus de juiste keuze wanneer je op zoek bent naar verpakkingsmachines. De machines zijn, net als de wervingsmethodes van Omwerven, super innovatief. Omwerven is dan ook een goede keuze wanneer jij net als Skillpack wél passende kandidaten wil vinden. Manuela is tevreden over de samenwerking: “We verwachten, door onze samenwerking, uiteraard snel een aantal kandidaten te spreken!”

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan