Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Out of the box werven met Omwerven

Waar breng jij je bedrijfsafval naartoe? Familiebedrijf BR Containers in Zwijndrecht biedt sinds 2002 professionele afvaldiensten aan, met een focus op het verzamelen, behandelen en recyclen van bedrijfsafval en papier/karton. Dit doet het met behulp van geavanceerde kraakperswagens. Het bedrijf heeft in de loop der jaren een ‘indrukwekkend netwerk opgebouwd met dienstverlening aan meer dan 4000 bedrijven’. BR Containers werkt met eigen voertuigen en containers. Vanwege groei ging het bedrijf op zoek naar een enthousiaste chauffeur/belader om het team te versterken.

‘Kandidaten solliciteren rechtstreeks bij ons’

Voor het vervullen van deze vacature besloten de medewerkers Omwerven in te schakelen. “Koos, de eigenaar van BR Containers, kent Omwerven-eigenaar Roy via een netwerkgroep. Roy is naar ons toegekomen om uit te leggen wat het concept is en wat Omwerven voor ons zou kunnen betekenen. Dat jullie campagne voeren en werven, maar de kandidaten rechtstreeks bij ons solliciteren en we geen extra vergoedingen hoeven af te dragen, heeft ons over de streep getrokken om het te proberen,” legt Kim Romijn, de mede-eigenaar van BR Containers, uit.

“We hebben de samenwerking als heel fijn ervaren. Bij vragen of opmerkingen werd er meteen gereageerd, er werd altijd meegedacht en gezocht naar oplossingen,” aldus Kim.

‘Wij verwachtten geen omkijken naar werving personeel’

De experts van Omwerven hebben samen met BR Containers gekeken welk pakket goed aansloot bij de wensen. Na overleg is er besloten om te gaan werven door middel van een social media- en een jobboards-campagne. Kim voegt toe: “De verwachting was dat wij zelf geen omkijken zouden hebben naar het werven van personeel.”

‘Fijne samenwerking’

Kim werd na livegang van de campagnes regelmatig op de hoogte gehouden door de campagneleider. “We hebben de samenwerking als heel fijn ervaren. Bij vragen of opmerkingen werd er meteen gereageerd, er werd altijd meegedacht en gezocht naar oplossingen,” aldus Kim. BR Containers heeft de samenwerking dan ook als ‘bijzonder prettig’ ervaren. “Elke vraag of opmerking werd meteen opgepakt, waarbij er proactief werd meegedacht en op zoek werd gegaan naar passende oplossingen.”

‘Nieuwe chauffeurs kunnen verwelkomen’

BR Containers is blij met de resultaten. “Omwerven heeft meerdere campagnes voor ons uitgevoerd en elke keer met succes. Wij hebben dankzij hun inzet onlangs drie nieuwe chauffeurs kunnen verwelkomen binnen ons team. Wij zijn dus echt super blij en tevreden met het resultaat,” aldus Kim.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan