Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Omwerven zorgt voor passende kandidaten voor Finma BV

Finma BV is een hazelnoot groothandel die is opgericht in 1980 in Rotterdam. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot één van de voornaamste leveranciers van hazelnoot- en hazelnootproducten op de Europese markt. Door de jaren heen heeft Finma BV een rijke ervaring opgedaan en een uitstekende reputatie opgebouwd voor wat betreft kwaliteit van hazelnoten, advies bij het kopen van hazelnoten en voor- en after sales service na de aankoop van onze hazelnoot producten.

“Vooral het directe contact met sollicitanten maakt het werven makkelijker en overzichtelijk.”

Bij Finma BV houden ze van alle soorten noten en waarderen ze de verschillende smaken, karakters, texturen en aroma’s van elke type noot. Finma BV vindt dat de noten altijd vers en van superieure kwaliteit moeten zijn als de klanten de noten kopen. Zo kunnen ze genieten van de heerlijke smaken die noten hebben! Samen met het toegewijde team is Finma BV dagelijks bezig om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Toen Finma BV versterking voor het team nodig had, besloten ze hulp aan Omwerven te vragen.

Omwerven helpt bedrijven met het vullen van de vacatures. De werving van de kandidaten wordt uit handen genomen door professionals. Zo heb je minder werkdruk en meer tijd voor zaken waar je goed in bent. Mehmet Soyturk is general manager bij Finma BV en stelt: “Vooral het directe contact met sollicitanten maakt het werven makkelijker en overzichtelijk.”

Finma BV kijkt dan ook positief terug op de samenwerking! Dankzij een persoonlijk adviseur die tweewekelijks rapporteert bleef Finma BV op de hoogte van het proces en kon het budget optimaal worden ingezet. Door de wervingscampagne solliciteren er passende kandidaten. Mahmet Soyturk: “Prima werk, duidelijk.”

Finma BV is de partij waar je moet zijn voor hazelnoten en hazelnoot producten. Kwaliteit en goede service staat bij Finma BV altijd voorop. Een goed team is daarvoor heel belangrijk. Daarom zocht Finma BV hulp bij Omwerven. Omwerven zorgt namelijk voor passende kandidaten!

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan