Omwerven zorgt dat de vacature van EBS écht bekend wordt

Heb je er wel eens bij stil gestaan dat voor de opslag en overslag van droge bulkproducten speciale oplossingen nodig zijn. Het unieke bedrijf EBS levert dit soort oplossingen aan onder andere energieproducenten, scheepseigenaren, handelaren, makelaars, agenten en mijncoöperaties. Samen met de klant gaat EBS op zoek naar op maat gemaakte oplossingen voor de behandeling van talloze droge bulkproducten. Ze investeren fors in nieuwe producten en diensten. Zo spelen ze in op veranderingen in de markt en de vraag van klanten.

“Hij had de vacature zelf gezien, maar ook allerlei mensen in zijn omgeving hadden hem gewezen op deze vacature, omdat deze vacature zo goed bekend was gemaakt.”

EBS heeft land- en ligplaatscapaciteit beschikbaar voor verdere uitbreiding. Een bedrijf met een visie dus. Met zo’n 180 collega’s wordt er 24/7 gewerkt aan de levering van producten die we gebruiken in ons dagelijks leven. Dat doen ze bij EBS altijd volgens de hoogste normen en op een veilige en milieuvriendelijke manier. Elkaar scherp houden is belangrijk voor de kwaliteit en veiligheid.

Een belangrijke schakel in de veiligheid binnen EBS is de terreinmanager. Toen EBS op zoek was naar een terreinmanager besloot HR Business Partner Wilma van Staalduijnen, contact op te nemen met Omwerven: “We hadden een lastige vacature die op korte termijn ingevuld moet worden. Daarom wilden we meer bekendheid aan deze vacature geven en waren we erg benieuwd of dit helpt om de vacature sneller in te vullen.”

Omwerven is een andere manier van werven. Op basis van een online vragenlijst, ingevuld door Wilma, wordt er een wervingscampagne gemaakt. Deze is volledig geoptimaliseerd voor de doelgroep. “Vooraf verwachtte we veel bekendheid rondom deze vacature en hierdoor (veel) passende reacties op onze vacature.” aldus Wilma. Toen de vacature online stond werd Wilma tweewekelijks op de hoogte gehouden door een persoonlijk campagneleider. Deze vertelde precies wat de resultaten waren van de campagne. Zo nodig kon er simpel worden bijgestuurd.

Volgens Wilma Onderscheid Omwerven zich door: “De vacature op veel verschillende manieren bekend te maken.” Vorige week sprak Wilma een sollicitant voor de functie: “Hij had de vacature zelf gezien, maar ook allerlei mensen in zijn omgeving hadden hem gewezen op deze vacature, omdat deze vacature zo goed bekend was gemaakt.” Wilma is dan ook blij met de samenwerking met Omwerven: ”Dit was ook een goede kandidaat, dus hier zijn we erg blij mee!”

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan
Naar de contact pagina