Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Omwerven werft kandidaten voor Wrist Klevenberg Ship Supply door de funnel te blijven optimaliseren

Wrist Klevenberg Ship Supply is onderdeel van ’s werelds grootste scheeps- en offshore-leverancier van maritieme voorzieningen en heeft een echte Rotterdamse “niet lullen maar poetsen” mentaliteit. Het is de enige scheepsleverancier met een wereldwijd netwerk van bevoorradingsactiviteiten. Ook bieden ze diensten aan op het gebied van logistiek en distributie van goederen en reserveonderdelen.

“Afgelopen jaar hebben we geëxperimenteerd met verschillende bedrijven die een sollicitatie funnel realiseren via social media. Het mooie van Omwerven is dat de campagne op elk moment aangepast kan worden. Daarnaast worden er voorstellen gedaan op basis de rapportage om nog meer bekendheid aan de campagne te geven.”

Wrist Klevenberg Ship Supply is écht uniek doordat ze een wereldwijd netwerk combineren met een lokaal tintje. Dit doen ze met een team van 1.600 mensen verdeeld over 30 locaties wereldwijd. Toen ze, voor hun prachtige locatie in Rotterdam, op zoek waren naar een Facilitair medewerker en Chauffeurs besloten ze Omwerven in te schakelen.

Melanie Doumenis is HR-manager bij Wrist Klevenberg Ship Supply en nam contact op met Omwerven. Na het invullen van een korte online vragenlijst konden de experts van Omwerven de wervingscampagnes opstarten. Tweewekelijks werd Melanie door een persoonlijk adviseur op de hoogte gehouden van het proces, om zo nodig de campagne bij te sturen. Dit was dan ook de reden voor Wrist Klevenberg Ship Supply om met Omwerven samen te werken: “Afgelopen jaar hebben we geëxperimenteerd met verschillende bedrijven die een sollicitatie funnel realiseren via social media. Het mooie van Omwerven is dat de campagne op elk moment aangepast kan worden. Daarnaast worden er voorstellen gedaan op basis de rapportage om nog meer bekendheid aan de campagne te geven.”

Melanie had vooraf niet echt verwachtingen van de samenwerking: “Tuurlijk hoopte we dat de vacatures vervuld zouden worden maar de ervaring heeft ons geleerd dat het vrij moeilijk te vervullen vacatures zijn.” Door de online vragenlijst kon Omwerven de wervingscampagne zo veel mogelijk optimaliseren. Wrist Klevenberg Ship Supply is dan ook blij met de samenwerking: “Vooral de tweewekelijkse rapportages bieden inzicht en de daarbij behorende voorstellen geven stof tot nadenken wat uiteindelijk omgezet wordt in actie.” aldus Melanie van Wrist Klevenberg Ship Supply.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan