Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Omwerven raakt de juiste doelgroep voor de vacature van InnSpire

InnSpire is een consultancybedrijf met de allerbeste IT professionals in de markt. De specialisten helpen elkaar met uitdagende opdrachten en geven elkaar veel vrijheid. Bij InnSpire werken specialisten op basis van een Social Flex model.  Daarbij hebben de werknemers veel variatie in het werk, profiteren ze maximaal van de waarde die ze leveren en staat lol en plezier centraal. Zo hebben de werknemers geen administratie, terwijl ze genieten van de vrijheid om zelf te bepalen hoe lang en voor welke opdrachtgever ze werken.

Door groeidoelstellingen binnen het bedrijf was InnSpire op zoek naar een Full Stack Developer. Na verschillende pogingen om mensen te werven zoals: “zelf mensen benaderen via eigen netwerk en LinkedIn, een eigen recruiter die LinkedIncampagnes doet en externe recruiters die voor ons werven” nam Alex Hoeksma van InnSpire contact op met Omwerven.

“De eerste weken merkten we direct een verhoogd bezoek op onze site en inmiddels ook de eerste sollicitanten.”

Door middel van een korte online vragen lijst die Alex invulde werd er een social media campagne gemaakt. Het budget voor de werving kon op deze manier optimaal ingezet worden. Door deze unieke van werven besloot InnSpire om met Omwerven in zee te gaan: “We hebben Omwerven ingeschakeld om ook eens op een andere manier onze vacature onder de aandacht te brengen. Hun expertise in het beschrijven van de vacature en in het op social media posten bij de relevante doelgroep gaf daarbij de doorslag.” Aldus Alex van InnSpire.

Werken bij InnSpire is een echt FEEST. Bij InnSpire werken ze basis van positiviteit! Ze bieden een omgeving waarin je kunt bloeien en de vrijheid krijgt om te stralen. Zonde als zo’n mooie vacature niet bij de juiste kandidaten onder de aandacht wordt gebracht! Alex is blij met de samenwerking met Omwerven: “De eerste weken merkten we direct een verhoogd bezoek op onze site en inmiddels ook de eerste sollicitanten.”

 

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan