Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Omwerven helpt ZorgWiel in tijden van arbeidskrapte aan goed zorgpersoneel

ZorgWiel is een organisatie die woonbegeleiding aan mensen met een (verstandelijke) beperking. De begeleiding bieden ze in kleinschalig georganiseerde woon- en gezinshuizen. Ieder woon- of gezinshuis heeft een vast team van medewerkers, dat zo zelfstandig mogelijk functioneert. ZorgWiel gaat voor plezierige samenwerking tussen mensen die zorg nodig hebben, hun ouders/familie, professionele begeleiders, buren/vrienden en vrijwilligers. Want zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking wordt zó het beste gerealiseerd!

“Wij werken vanuit ZorgWiel voor de werving van medewerkers al een aantal jaar samen met Omwerven. Ondanks de krapte in de arbeidsmarkt krijgen wij nog steeds voldoende reacties op onze vacatures en daar zijn wij erg blij mee.”

Zorg en ondersteuning aan mensen met een (verstandelijke) beperking is meestal langdurig. ZorgWiel gaat daarom dan ook altijd voor langdurige relaties met medewerkers. Zo is er een stabiel team van medewerkers, dat zo zelfstandig mogelijk functioneert. Er ontstaat een vast aanspreekpunt voor bewoners, ouders en familie.

Het vinden van nieuwe medewerkers in de zorgsector kan best een uitdaging zijn. Zo weet ook Rinske Vedder, manager personeel en organisatie bij ZorgWiel: “Wij werken vanuit ZorgWiel voor de werving van medewerkers al een aantal jaar samen met Omwerven. Ondanks de krapte in de arbeidsmarkt krijgen wij nog steeds voldoende reacties op onze vacatures en daar zijn wij erg blij mee.”

Wanneer Omwerven aan de slag gaat met een vacature voor ZorgWiel wordt er een wervingscampagne opgestart. De wervingscampagne wordt geoptimaliseerd voor de juiste doelgroep. Zo komt die terecht bij de passende kandidaten. Als de campagne online staat, wordt ZorgWiel tweewekelijks op de hoogte gehouden van de resultaten door een persoonlijk adviseur.

ZorgWiel gaat voor langdurige relaties met de medewerkers. Maar hoe vind je goede zorgmedewerkers in deze tijden? ZorgWiel ervaart de samenwerking met Omwerven als “erg prettig, ze denken mee, sturen bij waar nodig en reageren altijd snel.” Ook in deze tijd, van arbeidskrapte, kan Omwerven helpen bij het vinden van passend personeel.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan