Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Omwerven helpt Stichting OPEN, krachten te bundelen

De Stichting Organisatie Producentenverantwoordelijkheid E-waste Nederland (OPEN) is verantwoordelijk voor de inzameling en recycling van elektronisch afval. Onder de merknaam Wecycle voeren zij campagne richting zowel consumenten als bedrijven. Consumenten en professionals kunnen hun e-waste gratis inleveren bij een van de 13.000 Wecycle-inleverpunten door het hele land.

“Op de vacature accountmanager is genoeg response geweest en deze is ook ingevuld.”

Het doel van stichting OPEN is om de wettelijke inzameldoelstellingen te realiseren en als kennisautoriteit richtinggevend te zijn in het maatschappelijk debat over de circulaire economie. Stichting OPEN bundelt de krachten van de inzamel-, sorteer- en recyclepartners. De stichting werkt samen met een fantastisch team aan de inzameldoelstelling en circulariteit van de e-wastesector.

Toen stichting OPEN vacatures open had staan, nam Office Manager Wendy van Beest contact op met Omwerven: “We hadden geen hoge verwachtingen. Om te beginnen zijn we gestart met 2 vacatures. We werken altijd met verschillende detacheringsbureau. Omwerven is een nieuw concept en we dachten laten we het een kans geven, aangezien we totaal 8 nieuwe vacatures moeten invullen.”

Nadat Wendy een korte online vragenlijst heeft ingevuld, wordt er door een campagneleider van Omwerven een geoptimaliseerde campagne geplaatst. “Op de vacature accountmanager is genoeg response geweest en deze is ook ingevuld.” Tussentijds werd Wendy tweewekelijks op de hoogte gehouden door een persoonlijke campagneleider.

Wendy kijkt dan ook terug op: “Een prettige samenwerking. Het online campagne voeren en zorgen dat traffic naar jouw website gestuurd wordt. Ze komen afspraken na. Helpen je waar nodig en reageren snel.” Stichting Open is dagelijks bezig om de krachten van verschillende partijen te bundelen voor hun missie. Een goed team is daarbij belangrijk! Omwerven helpt daarbij maar al te graag.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan