Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Omwerven helpt Schoonmaakbedrijf Both aan een goed team

Schoonmaakbedrijf Both is een familiebedrijf met hart voor de zaak en medewerkers. Het bedrijf is in 1982 ontstaan als glazenwasserij, nu in 2022 werkt het bedrijf met meer dan 300 medewerkers bij ongeveer 1000 opdrachtgevers. Schoonmaakbedrijf Both, ook wel bekend als SMB is NEN4400-1 gecertificeerd en gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren, onderwijsgebouwen, zorginstellingen, industriële panden en horecagelegenheden.

“We hebben nu veel meer sollicitatiegesprekken lopen dan voorheen.”

Het team van 300 schoonmaakmedewerkers en hun leidinggevenden staan samen met de mensen op kantoor dagelijks voor de klanten klaar. Door een optimale samenwerking met de klanten, leveranciers en medewerkers, streeft SMB naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van facilitaire dienstverlening en een zo laag mogelijke belasting van het milieu. Toen SMB geen reacties op de vacatures ontving besloten ze om het roer om te gooien.

Lizzy Kalkman-Both is de P&O Directeur en nam contact op met wervingsbureau Omwerven om de mogelijkheden te bespreken. Omwerven zorgt ervoor dat potentiële kandidaten wel solliciteren. Door verschillende analyses uit te voeren en de werving te richten op de juiste doelgroep, wordt er wel gereageerd op de vacatures. Lizzy Kalkman-Both was in eerste instantie een beetje huiverig voor het resultaat: “We hadden het idee; waarom krijgen wij geen sollicitanten en kan het via een andere manier wel?”

Maar de wervingscampagnes hadden al snel een positief resultaat. Uit de tweewekelijks updates bleek dat er meer mensen op de vacaturepagina’s kwamen. Lizzy Kalkman-Both stelt dan ook” Toen we met Omwerven in zee gingen kwamen we er al snel achter dat het via hen wél lukt.”

Wanneer je op zoek bent naar een partij die gespecialiseerd kan schoonmaken ben je bij SMB bij het juiste adres. Met een fantastisch team zorgen ze voor de beste service. Een goed team, daar draait het uiteindelijk om! Omwerven helpt bedrijven om passende kandidaten te vinden om dit team te versterken. Lizzy Kalman-Both is blij met de samenwerking: “We hebben nu veel meer sollicitatiegesprekken lopen dan voorheen.”

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan