Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Omwerven helpt mensen te verbinden aan jouw bedrijf!

“Mensen in verbinding brengen.” Dit staat centraal voor het Tramhuys. Deze horecagelegenheid is een unieke plek in Schijndel met een historische tint, verwijzend naar het tramstation van vroeger. Gasten kunnen er samen komen om te lunchen, dineren, borrelen en dansen!

Het Tramhuys brengt dus, net als het tramstation, mensen in verbinding. Samen met het team zorgt het Tramhuys ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt en dat ze met een glimlach naar huis gaan. Toen het Tramhuys op zoek was naar nieuwe mensen in de keuken besloten ze contact op te nemen met Omwerven.

“We hebben heel plezierig samengewerkt. De telefoon werd altijd opgenomen en je hoeft er zelf maar minimale tijd voor vrij te maken.”

Omwerven is dé partij die je nodig hebt wanneer je personeel gaat werven. Omwerven zorgt ervoor dat je jezelf echt onderscheid van je concurrenten door data gedreven social mediacampagnes. Passende kandidaten zien daardoor de vacatures. Ook bij het Tramhuys bleek deze methode bijzonder effectief! Jasper van der Heijden is eigenaar van het Tramhuys en stelt: “De campagne was doeltreffend, binnen twee weken was een vacature ingevuld.”

Bedrijven kunnen bij Omwerven online een vragenlijst invullen. Dit kost zo’n tien minuten. Op basis van de vragenlijst wordt de campagne geoptimaliseerd. Hoe meer data, hoe beter! Door Omwerven wordt bekeken waar de geschikte kandidaten zich bevinden en hoe deze het beste kunnen worden bereikt. Jasper van der Heijden kijkt dan ook positief terug op de samenwerking: “We hebben heel plezierig samengewerkt. De telefoon werd altijd opgenomen en je hoeft er zelf maar minimale tijd voor vrij te maken.”

Het Tramhuys is een prachtige historische plek, waar verbinding centraal staat. Verbinding tussen mensen met een hapje en een drankje. Omwerven zorgt voor een perfecte verbinding tussen bedrijven en kandidaten! Ben jij ook op zoek naar die verbinding? Neem dan contact op met Omwerven! Jasper van der Heijden kijkt in ieder geval terug op een fijne samenwerking: “Er waren korte lijnen en je krijgt meteen antwoord. Dit is voor herhaling vatbaar.”

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan