Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Omwerven helpt Maas CPS B.V. vooruit met succesvolle werving

Wat is het geheim van succesvolle personeelswerving? Maas CPS B.V. was op zoek naar manieren om hun wervingsproces te verbeteren en de juiste kandidaten aan te trekken. Het bedrijf uit Purmerend besloot met Omwerven in zee te gaan in hun zoektocht naar een geschikte logistiek medewerker.

Specialist in verbindingen

Maas CPS B.V. is al meer dan 30 jaar een voorraadhoudende distributeur, producent en ontwikkelaar van connectiviteitsonderdelen en -systemen voor vaste, mobiele en tijdelijke installaties. Hun specialisatie ligt op het gebied van verbindingen voor audio, video, data IT, stroomvoorzieningen, healthcare en de industrie. Veel van hun producten en oplossingen kom je vaak tegen bij sportevenementen, festivals, concerten en in theaters.

Samenwerking met Omwerven

Debby Nagel, HR-medewerker bij Maas CPS B.V., licht toe waarom ze voor Omwerven hebben gekozen: “Er waren weinig sollicitanten en jullie kunnen ons helpen om daar verbetering in te brengen.” Het vertrouwen in Omwerven werd verder versterkt tijdens een kennismakingsgesprek met adviseur Miranda waarin de wervingsbehoeften en mogelijkheden grondig werden besproken.

“Wij hebben het ervaren als een fijne samenwerking. Goede communicatie en vragen worden direct opgepakt. Er wordt meegedacht.”

De wervingsaanpak van Omwerven

Om de juiste kandidaten te bereiken, zette Omwerven een combinatie van een jobboards- en een social media-campagne in. Dankzij het gebruik van data-analyse kan Omwerven precies bepalen waar én hoe potentiële kandidaten te bereiken zijn. Dit leidt tot gerichte en effectieve wervingscampagnes. “Onze verwachting voorafgaand aan de samenwerking was dat we meer en betere sollicitanten konden aantrekken,” vertelt Debby.

‘Veel en goede kandidaten’

De HR-medewerker werd gedurende de looptijd van de campagnes op de hoogte gehouden door campagneleider Fleur. Daar kijkt ze positief op terug: “Heel goed. Informeel en snelle acties.” Dit nauwe contact zorgde ervoor dat Maas CPS B.V. altijd op de hoogte was van de voortgang en snel kon reageren op ontwikkelingen.

“We hebben veel en goede kandidaten gehad,” voegt Debby toe. Over de samenwerking zelf zegt ze: “Wij hebben het ervaren als een fijne samenwerking. Goede communicatie en vragen worden direct opgepakt. Er wordt meegedacht.”

‘Deskundig, meedenkend en goede communicatie’
“Wij zullen Omwerven zeker aanraden,” zegt Debby enthousiast. Ze omschrijft Omwerven in drie woorden als ‘deskundig, meedenkend en goede communicatie’. Mede dankzij Omwerven heeft Maas CPS B.V. een geschikte logistiek medewerker kunnen aannemen om hun team te versterken.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan