Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Omwerven helpt “kleine bedrijven” aan passende kandidaten

Synres Almoco bestaat sinds 1966 en is sinds 1997 onderdeel van de Raschig groep. Kunststoffen behoren tot de core business van het unieke bedrijf en vormen een integraal onderdeel van hun productportfolio. Synres Almoco produceert thermohardende persmassa’s, deze producten gaan de hele wereld over en worden veel gebruikt in onder andere de luchtvaart en de auto-industrie.

Synres Almoco gaat samen met het team voor het beste resultaat. Ze geven nooit op, want hun succes staat voor continue vooruitgang. Zo verbeteren ze hun productassortiment voortdurend en hebben ze de focus op de ontwikkeling van kwaliteitsproducten voor speciale toepassingen. Een goed team is belangrijk om het beste resultaat te behalen.

“Dit is een makkelijke manier om snel kandidaten te vinden. Je kan als klein bedrijf toch gezien worden, zo kom je aan kandidaten die je anders nooit zou spreken”

Toen Synres Almoco op zoek was naar een productieleider besloot Daniel Verhoeven de expertise van Omwerven in te schakelen: “We werkten voorheen vooral met uitzendbureaus. Daar is het aanbod nu beperkt. Om die reden proberen we iets nieuws.” Omwerven maakt data gedreven campagnes op basis van een online vragenlijst. Daniel kon deze vragenlijst invullen in zo’n tien minuten tijd.

Na het invullen van de vragenlijst kon er een werving campagne geoptimaliseerd ingezet worden. De vacature werd uitgezet op jobboards en social media. Zo komt de vacature terecht bij passende kandidaten. Daniel stelt dan ook: “Wij hoopte op een aantal kandidaten, we ontvingen er een boel. De meeste pasten binnen de functieomschrijving.”

Dankzij de unieke manier van werven heeft Synres Almoco binnen twee weken een productieleider gevonden. Daniel is blij met de samenwerking met Omwerven: “Dit is een makkelijke manier om snel kandidaten te vinden. Je kan als klein bedrijf toch gezien worden, zo kom je aan kandidaten die je anders nooit zou spreken.” Inmiddels werft Omwerven ook voor een tweede vacature van Synres Almoco.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan