Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Omwerven helpt een Texa Daken aan een goed team te bouwen

Een dak is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een pand, want het beschermt tegen weer en wind. En dat is precies waar Texa Daken in uitblinkt: het ontwerpen, bouwen en onderhouden van hoogwaardige daken die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Maar Texa Daken is meer dan alleen een bouwbedrijf. Het is een bedrijf dat zich volledig inzet voor het creëren van veilige en betrouwbare daken, waarbij ze gebruik maken van de nieuwste bouwtechnieken en -innovaties. Dit zorgt ervoor dat de daken niet alleen bestand zijn tegen regen, wind en hagel, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld.

“Er hebben in totaal 6 kandidaten gesolliciteerd. 3 daarvan hebben we gesproken en ook aangenomen. De overige 3 kandidaten hebben gesolliciteerd nadat we de eerste 3 al hadden aangenomen. Vandaar dat er ook geen gesprek meer was.”

Texa Daken heeft een team van ervaren professionals die stuk voor stuk gepassioneerd zijn over hun vakgebied. Toen ze door groei binnen de organisatie op zoek waren naar een Dakdekker, nam HR-adviseur Leontien Oosterhof contact op met Omwerven. De marketingexperts van Omwerven hebben een geoptimaliseerde wervingscampagne voor de jobboards en social media opgezet.

De vacature was zo goed zichtbaar voor de juiste kandidaten. “Er hebben in totaal 6 kandidaten gesolliciteerd. 3 daarvan hebben we gesproken en ook aangenomen. De overige 3 kandidaten hebben gesolliciteerd nadat we de eerste 3 al hadden aangenomen. Vandaar dat er ook geen gesprek meer was.” aldus Leontien.

Leontien is blij met de samenwerking met Omwerven: “De campagne heeft gewerkt. Echt superfijn.” Omwerven helpt bedrijven bij het vinden van de juiste kandidaten op een innovatieve manier. Dat is nodig om je te onderscheiden en kandidaten naar bedrijven toe te trekken, zo weet ook Leontien: “We hebben nu genoeg kandidaten dus de campagne hoeft niet nog een keer gelanceerd te worden. Indien we een nieuwe vacature hebben, dan ga ik jullie weer opzoeken. Dit heeft echt goed geholpen.”

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan