Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Omwerven helpt Camelot Accountancy deskundig werven

Camelot Accountancy is een klein, regionaal opererend accountantskantoor. Het bedrijf adviseert en coacht mkb-ondernemers op een unieke manier. Het verzorgen van financiële administratie, salarisadministratie, jaarcijfers, managementrapportages en fiscale aangiften doen natuurlijk veel meer accountantskantoren. Bij Camelot Accountancy weten ze dat ondernemen een topsport is. Daarom richt Camelot Accountancy zich op de klanten en adviseert en coacht hen met al hun kennis en vaardigheden. Zo krijgen klanten meer plezier in ondernemen en hebben ze extra handvaten om hun doelen te kunnen behalen.

 

“Na onze input stond alles heel snel online. De samenwerking met Fleur van Omwerven loopt naar wens. Onze ervaring is dat zij snel reageert, pro-actief is en ons goed helpt met onze wervingscampagne.”

 

Edwin van der Kruk is als adviseur salaris en personeel werkzaam bij Camelot Accountancy. Hij nam contact op met Omwerven: “Gezien de hoeveelheid openstaande vacatures in de accountancybranche hebben we er dit keer voor gekozen een professionele partij in te schakelen voor de wervingscampagne.” Omwerven helpt bedrijven door middel van datagedreven campagnes met het invullen van vacatures.

De datagedreven campagnes voor Camelot Accountancy zijn gemaakt op basis van een online vragenlijst. Het invullen van de online vragenlijst kost zo’n tien minuten tijd. Op basis van de gegevens wordt de vacature zo veel mogelijk geoptimaliseerd. Toen de vacature online geplaatst stond, werd Edwin tweewekelijks op de hoogte gehouden door een persoonlijke adviseur: “Na onze input stond alles heel snel online. De samenwerking met Fleur van Omwerven loopt naar wens. Onze ervaring is dat zij snel reageert, pro-actief is en ons goed helpt met onze wervingscampagne.”

Voor Camelot Accountancy is plezier nog steeds het sleutelwoord voor succes als ondernemer. Met een enthousiast team adviseren en coachen ze mkb-bedrijven in zaken waar ze hulp bij kunnen gebruiken. Edwin vindt specialisme erg belangrijk en koos daarom ook voor Omwerven: “Aangezien wij zelf te weinig kaas hebben gegeten van werving en alles wat daar (online) bij komt kijken en ook geen tijd hebben om alles uit te zoeken, is het erg prettig dat iemand met veel ervaring ons hierin bijstaat. Ieder zijn werk en specialiteit!”

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan