Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Omwerven gaat op jacht naar de juiste kandidaat

Jachthaven Wolderwijd is een prachtige, moderne haven direct aan het Wolderwijd, een van de grotere binnenwateren in het hart van Nederland. De jachthaven bestaat uit twee goed beschutte havenkommen: de Bons- en de Bolhaven. Naast de circa 800 ligplaatsen voor boten biedt Jachthaven Wolderwijd ook verschillende andere faciliteiten, waaronder overnachtingsmogelijkheden op een mooie camping. Om hun vacature havenmeester te vervullen besloot Jachthaven Wolderwijd om Omwerven in te schakelen.

Onderzoek naar Omwerven

Jannet Walet nam na wat onderzoek contact op met Omwerven: “Wij hebben gekozen voor Omwerven omdat wij jullie wel eens tegenkwamen in onze mailbox en ook hebben gegoogeld. Daarna hebben wij telefonisch contact gezocht en een leuk gesprek gehad over hoe wij een geschikte kandidaat kunnen vinden voor bij ons in het bedrijf.” Het team van Omwerven ging aan de slag voor Jachthaven Wolderwijd en bekeek wat de opties waren om zo effectief mogelijk een nieuwe havenmeester te werven.

“Wij zullen jullie zeker aanraden”

De wervingsaanpak van Omwerven

Om de juiste kandidaten te bereiken zette Omwerven een jobboards- en een social media-campagne in. Op basis van onderzoek, data en ervaring werden deze campagnes samengesteld. “De samenwerking was fijn omdat de vacature volledig door jullie uit handen werd genomen en wij alleen de noodzakelijke informatie hoefden aan te leveren,” deelt Jannet. Dankzij deze aanpak kon Jachthaven Wolderwijd zich blijven richten op hun kernactiviteiten terwijl de werving efficiënt werd aangepakt.

Persoonlijk contact en transparantie

Volgens Jannet is een van de onderscheidende factoren van Omwerven het persoonlijk contact en de transparantie gedurende het hele proces. “We hebben twee keer via Omwerven naar personeel gezocht en hebben altijd resultaat gehad, waarbij we ook regelmatig contact hadden met jullie. Ik denk dat Omwerven zich hierin onderscheidt, vooral door het contact met de campagneleider Fleur,” benadrukt Jannet. Dit nauwe contact zorgde voor een vloeiend en stressvrij wervingsproces.

Aanrader voor andere bedrijven

Jannet kijkt positief terug op de samenwerking met Omwerven: “Wij zullen jullie zeker aanraden,” voegt Jannet toe. Dankzij Omwerven heeft Jachthaven Wolderwijd een geschikte havenmeester kunnen aannemen om hun team te versterken.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan