Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Miezaan vindt persoonlijk begeleider dankzij hulp van Omwerven

In de wereld van zorg en welzijn is het van onschatbare waarde om de juiste mensen te vinden die kwetsbare individuen kunnen ondersteunen. Voor Miezaan, een organisatie uit Apeldoorn die zich toewijdt aan het verbeteren van het leven van jongvolwassenen met complexe zorgbehoeften, was dit dan ook een uitdaging die nauwkeurige aandacht en expertise vereiste. Om deze reden besloot de directie van de maatschappelijke onderneming de hulp van Omwerven in te roepen.

Waarom Miezaan koos voor Omwerven

Het vinden van juiste sollicitanten in de zorg is een behoorlijke klus. Waar begin je met zoeken? Gevraagd naar de reden waarom Miezaan besloot om met Omwerven samen te werken, antwoordt het bedrijf: “De lage kosten en breed uitzetten van de vacature.” In de zorgsector is kostenefficiëntie van groot belang, en het vermogen om de vacature wijdverspreid te promoten is van cruciaal belang om de juiste kandidaten aan te trekken. Omwerven heeft de kennis om dit efficiënt te doen.

“De lage kosten en breed uitzetten van de vacature.”

De onderscheidende kenmerken van Omwerven

Miezaan heeft zowel een jobboards- als een social media-campagne afgenomen en dit was met succes. Zo worden de meeste kandidaten efficiënt bereikt! Hoewel de directie van Miezaan weinig ervaring heeft met andere wervingsbureaus, verliep de samenwerking ‘vlot en prettig’. Het bedrijf benadrukt dat Omwerven zich onderscheidt door ‘goede vindbaarheid, de vlotte samenwerking en dat campagnes snel online staan’. Miezaan noemt het contact met campagneleider Miranda ‘goed’. De directie van Miezaan raadt dan ook andere bedrijven aan om te gaan samenwerken met Omwerven.

Een doelgerichte aanpak

De samenwerking tussen Miezaan en Omwerven is een voorbeeld van hoe een doelgerichte en kostenbewuste aanpak kan leiden tot het vinden van de perfecte kandidaat, zelfs in de meest uitdagende sectoren, zoals de zorg en welzijn.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan