Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Kandidaten werven in de techniek is niet lastig met behulp van Omwerven

Rhino engineering is een engineeringsbureau waar kennis van praktijk en theorie samenkomt. Hiermee is het groeide bedrijf in staat het door de klanten gewenste product te ontwerpen, te bouwen en te testen. Bij het ontwerpen maakt Rhino engineering gebruik van het omvangrijke tekenpakket SolidWorks. Het ambitieuze bedrijf onderscheidt zich door ruime kennis en ervaring. Het is gebleken dat deze kennis en ervaring breed toepasbaar zijn. Daarmee zijn uitdagingen voor Rhino engineering geen enkel probleem.

“Het is prettig dat we compleet ontzorgd worden van het opzetten en onderhouden van de vacaturepagina’s. Hier hebben wij eigenlijk weinig tijd voor en we hebben er sowieso weinig kennis van.”

Toen Rhino engineering op zoek was naar een Mechanical Engineer nam Ingenieur Daan Kluijver contact op met Omwerven. Technisch personeel vinden kan een uitdaging zijn in de huidige arbeidsmarkt. Het bedrijf Omwerven helpt bij het werven van passende kandidaten. Door middel van een eenvoudige vragenlijst is de vacaturetekst van Rhino engineering herschreven en werd er een wervingscampagne online gezet. “Het is prettig dat we compleet ontzorgd worden van het opzetten en onderhouden van de vacaturepagina’s. Hier hebben wij eigenlijk weinig tijd voor en we hebben er sowieso weinig kennis van.” aldus Daan.

Daan is enthousiast over de samenwerking met Omwerven: “Over de manier van samenwerken ben ik goed te spreken, we worden goed op de hoogte gehouden en er wordt snel en adequaat gereageerd op mails.” Gedurende de periode dat de vacature online stond werd Daan tweewekelijks op de hoogte gehouden door een persoonlijke campagneleider. Zo wist Rhino engineering precies hoe de werving verliep en kon er zo nodig worden bijgestuurd.

Rhino engineering weet hoe belangrijk kennis en ervaring is in hun vakgebied. Ze zijn dé partij die je moet hebben voor het laten ontwerpen, bouwen en testen van een product. Maar het werven van personeel is toch net even andere koek. Ze zijn dan ook erg blij met de samenwerking met Omwerven, die op hun beurt, experts zijn in het opzetten van wervingscampagnes.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan