Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Interpack West-Friesland b.v. is blij met de persoonlijke aanpak van Omwerven

Goed personeel is essentieel om mooie producten te kunnen leveren. Zo weet ook het bedrijf Interpack West-Friesland uit Andijk. Ze zijn de specialist in het verpakken voor voer voor buitenvogels, diervoeders en andere producten met een agrarische oorsprong zoals bloembollen, plantuien, zaad en zakjes potgrond. Dit kunnen verpakkingen zijn in de meest uiteenlopende vormen zoals netverpakkingen, folieverpakkingen of combinaties hiervan.

Met een toegewijd team van professionals en geavanceerde productiefaciliteiten, is Interpack West-Friesland in staat om hoogwaardige verpakkingen te produceren die voldoen aan de eisen van klanten over de hele wereld. Of het nu gaat om eenmalige of herbruikbare verpakkingen, Interpack West-Friesland heeft de expertise om oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van elke klant.

“De prijs die daarvoor gevraagd werd was concurrerend. In samenwerking met de gesprekken die we gehad hebben met elkaar was dit de doorslag die ons voor Omwerven heeft laten kiezen”

Toen ze bij Interpack West-Friesland b.v. op zoek waren naar een Meewerkend Machine Operator nam bedrijfsleider John Driesen contact op met het team van Omwerven. Het bedrijf heeft voor Omwerven gekozen “vanwege de manier waarop Omwerven aangeeft de juiste kandidaten te bereiken”.

Bij Omwerven wordt door middel van geoptimaliseerde wervingscampagnes gezorgd dat de vacatures bij de juiste kandidaten terecht komen. “De prijs die daarvoor gevraagd werd was concurrerend. In samenwerking met de gesprekken die we gehad hebben met elkaar was dit de doorslag die ons voor Omwerven heeft laten kiezen.” aldus John.

John is enthousiast over de samenwerking met Omwerven: “We hebben een prettige samenwerking gehad met de medewerkers.” Voor John is de ‘persoonlijke begeleiding’ gedurende het proces hetgeen waar Omwerven zich in onderscheidt.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan