Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

IF Technology ziet toename reacties potentiële kandidaten dankzij Omwerven

IF Technology ziet dankzij de campagnes van Omwerven een toename aan reacties van potentiële kandidaten. Het toonaangevende en veelzijdige’ advies- en engineeringsbureau uit Arnhem dat staat voor de transitie van fossiele naar duurzame energie heeft Omwerven ingeschakeld om diverse vacatures onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.

“What IF… we met technologie het energievraagstuk kunnen oplossen?” met deze vraag ontstond IF Technology. En inmiddels werkt het bedrijf al ruim dertig jaar aan dezelfde missie: de energietransitie binnen gebouw- en gebiedsontwikkeling met focus op oplossingen met bodemenergie, geothermie en aquathermie. Er is veel werk aan de winkel om iedereen van duurzame energie te voorzien. Om impact te blijven maken op de energietransitie hebben zij gedreven professionals nodig. 

IF Technology heeft voor de vacatures Engineer Bodemenergie, Projectmanager Duurzame Energieontwikkelingen en Financieel administrateur campagnes laten draaien door Omwerven.

‘Waren niet op zoek naar een harde recruiter’

“Wij hebben gekozen voor Omwerven omdat we niet op zoek waren naar een harde recruiter die veel hagel gaat schieten in de hoop iets te raken, maar een bedrijf dat ons kan ondersteunen in het werven van nieuwe kandidaten. Omwerven sprak ons aan omdat zij voor ons de vacature herschrijven naar de doelgroep en meedenken over hoe we de doelgroep nog meer aantrekken en omdat ze de vacature verspreiden over verschillende jobboards,” zo vertelt HR-medewerker Elleke Theunissen.

“We ervaren de samenwerking met Omwerven tot nog toe heel goed. Er wordt van begin af aan snel gereageerd en actie ondernomen. We worden echt ontzorgd op het gebied van werving en er worden regelmatig suggesties gedaan om het werven te verbeteren.”

‘Er wordt snel gereageerd en actie ondernomen’

IF Technology had voorafgaand de samenwerking een aantal verwachtingen. “Contact op persoonlijk niveau waarin meegedacht wordt in onze behoeftes en onze vacatures meer reacties ontvangen van relevante kandidaten,” zo laat Elleke weten.

“We ervaren de samenwerking met Omwerven tot nog toe heel goed. Er wordt van begin af aan snel gereageerd en actie ondernomen. We worden echt ontzorgd op het gebied van werving en er worden regelmatig suggesties gedaan om het werven te verbeteren.”

‘Heb het idee dat onze andere vacatures ook beter worden gevonden’

Over de resultaten vertelt de HR-medewerker: “We zien een toename aan reacties van potentiële kandidaten. We hadden natuurlijk gehoopt dat dit er meer zouden zijn, maar gezien de branche waar we in zitten is deze toename al zeer positief. Daarnaast heb ik het idee dat onze andere vacatures ook beter worden gevonden dankzij het uitzetten van enkele vacatures via Omwerven.”

‘Simpel, snel en efficiënt’

Op de vraag waarin Omwerven zicht onderscheidt, antwoordt Elleke: “Duidelijke pakketten met mogelijke werkzaamheden waarbij duidelijk is wat je als klant kan verwachten.” Ze omschrijft de werkwijze van Omwerven als ‘simpel, snel en efficiënt’.

“Onze campagneleider Fleur communiceert snel en to the point. Ook heel fijn dat ze af en toe wat ideeën suggereert om onze werving te verbeteren.” Elleke raadt Omwerven dan ook zeker aan aan anderen.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan