Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

HOEZO! vindt junior congresmanager dankzij campagnes Omwerven

HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie heeft hun vacature van Junior congresmanager vervuld dankzij campagnes van Omwerven. Het bedrijf uit Heemstede  heeft hun team kunnen uitbreiden.

HOEZO! is een full service congresorganisatiebureau dat betrokken is bij de organisatie van circa 100 congressen per jaar. Het gaat hierbij om zakelijke congressen en evenementen voor bijvoorbeeld Divosa, NVVK, Utrechtzorg, UWV, DenkProducties en de HvA. HOEZO! is  gespecialiseerd in online, hybride en fysieke events. “Het gaat om vorm en inhoud, creativiteit en originaliteit, perfecte organisatie, (pro)actief meedenken (en doen) en op de dag zelf zorgen dat alles op rolletjes loopt,” zo vertelt Malou Blankwater, congresmanager bij HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie.

Om hun ‘gezellige en hechte’ team uit te breiden met een junior congresmanager besloot het bedrijf Omwerven in te schakelen. “We hadden hulp nodig bij het werven van nieuwe kandidaten. Omwerven is flexibel en transparant in de samenwerking.”

“Het was een prettige samenwerking. Campagneleider Fleur hield ons goed up to date en uiteindelijk hebben we aan de campagne ook een kandidaat overgehouden,” aldus Malou over de samenwerking.  

‘Hoop op nieuwe kandidaten’
Over de verwachtingen voorafgaand aan de samenwerking zegt Malou: “Ik had niet echt verwachtingen, ik ging er open in en hoopte natuurlijk op nieuwe kandidaten.”

Onderscheidend door vragenlijst
Om de vacature van junior congresmanager onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep is er een jobboards-campagne ingezet.

“De vragen die je moet beantwoorden voor het door hen laten herschrijven van de vacaturetekst zijn vragen waar wij soms niet over na hadden gedacht. Dat is heel erg fijn en daar leren wij natuurlijk ook van,” antwoordt Malou op de vraag waarin Omwerven zich onderscheidt.

‘Goed op de hoogte gehouden’
“Het was een prettige samenwerking. Campagneleider Fleur hield ons goed up to date en uiteindelijk hebben we aan de campagne ook een kandidaat overgehouden,” aldus Malou over de samenwerking.  

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan