De Vorm uit Duiven vervult ook hun lastig vulbare vacatures

Ben jij al bekend met het groeiende design meubelmerk De Vorm? Het innovatieve meubelmerk levert verschillende soorten meubels voor de internationale, zakelijke markt. De ontwerpen van De Vorm passen helemaal in de tijd van vandaag. En dat is niet het enige! De Vorm wil haar producten zoveel mogelijk duurzaam en lokaal produceren. Zo maakt De Vorm in verschillende producten gebruik van PET Felt.

De Vorm is een groeiend bedrijf gevestigd in Duiven. Elke dag staat er een enthousiast team klaar om de producten nog verder te optimaliseren. Door de groei van De Vorm is het bedrijf bijna continu op zoek naar nieuwe mensen. Omwerven heeft het bedrijf geholpen met het vullen van verschillende vacatures!

“Daar kwamen ook snel sollicitanten op, en na een paar keer bijsturen, hebben we inmiddels de eerste mensen aangenomen via Omwerven. “

Bij Omwerven is het mogelijk een gratis wervingsscan te doen. Na het invullen van de gegevens wordt er een analyse gedaan op de vacaturepagina. Aan de hand van deze analyse worden tips verstuurd. Paul Clappers is Marketing Manager bij meubelmerk De Vorm en heeft de wervingsscan ingevuld: “Volgens mij zijn we koud benaderd via de mail om de Wervingsscan in te vullen. Aangezien we groeien en bijna continu mensen zoeken, heb ik deze ingevuld. We waren namelijk op zoek naar een oplossing voor onze vacatures. Deze waren steeds moeilijker te vullen via onze eigen kanalen en online jobboards, terwijl de mensen steeds harder nodig waren. Uit de Wervingsscan kwamen enkele nuttige tips en we hebben een pilot vacature uitgezet bij Omwerven.”

De verwachtingen van Paul Clappers waren niet hoog. Er waren verschillende teleurstellende ervaringen met online recruitment bureaus. Maar Omwerven doet geen loze beloftes! Paul Clappers stelt dan ook: “Maar er kwamen al snel sollicitanten op de vacature en we hebben de pilot uitgebreid naar enkele andere moeilijk vulbare vacatures. Daar kwamen ook snel sollicitanten op, en na een paar keer bijsturen, hebben we inmiddels de eerste mensen aangenomen via Omwerven. Elke twee weken krijgen we per vacature een overzicht, en wordt er eventueel bijgestuurd. Dat werkt erg prettig.”

De Vorm maakt niet alleen prachtige duurzame meubels. Het bedrijf kiest er ook voor om op een duurzame manier personeel te werven. Omwerven zorgt ervoor dat kandidaten die passen bij het bedrijf solliciteren op de functie. Paul Clappers: “Omwerven zit mooi in het gat tussen zelf zoeken via social media en jobboards en met recruiters werken.”

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan
Naar de contact pagina