Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Geen held in social media en toch personeel vinden?

Ben je op zoek naar een hoogwaardig elektrisch verwarmingssysteem? Dan ben je bij Karbonik aan het juiste adres! Karbonik is namelijk een innovatieve onderneming die hoogwaardige elektrische verwarmingssystemen levert. Alle systemen die Karbonik levert, maken gebruik van infrarood verwarming op basis van carbon. Het product Karbonik folie bestaat al langer. Karbonik heeft ervoor gezorgd dat het product nog verder geoptimaliseerd is door verbeteringen van het koolstofmateriaal.

Karbonik is een jong bedrijf en bestaat uit een team van 7 collega’s. Daarnaast werkt Karbonik samen met een netwerk van partners om de markt in Nederland en daarbuiten te bedienen. Toen Karbonik nieuwe collega’s nodig had besloten ze de hulp van Omwerven in te schakelen.

“We hebben nu 2 keer met jullie gewerkt en bij een volgende vacature zullen we niet aarzelen om jullie weer opnieuw in te zetten.”

Bij Omwerven vullen klanten een online vragenlijst in. In deze vragenlijst kan onder andere het logo en de vacaturetekst worden geüpload. Dit kost zo’n 10 minuten tijd. Daarna gaan we met de vacature aan de slag! Directeur Koen Klooster: “We hebben jullie gekozen omdat jullie voor een redelijk tarief een groot bereik creëren voor de vacature die we graag willen vervullen. Jullie zijn actief en toegankelijk en geven tussentijds een heldere rapportage over het bereik van de campagne. Jullie hebben veel geautomatiseerd maar gelukkig kunnen we bij vragen ook gewoon bellen of e-mailen en zodoende met een mens communiceren, heel prettig en niet meer zo gewoon tegenwoordig.”

Omwerven heeft twee wervingscampagnes voor Karbonik gedraaid. De vacature voor administratief medewerker is inmiddels vervuld. Bij de tweede wervingscampagne voor technisch projectmanager zijn er inmiddels zo veel reacties ontvangen dat de campagne stop is gezet. Koen Klooster stelt dan ook: “We hebben nu 2 keer met jullie gewerkt en bij een volgende vacature zullen we niet aarzelen om jullie weer opnieuw in te zetten.”

Voor hoogwaardige elektrische verwarmingssystemen ben je aan het juiste adres bij Karbonik! Maar ben je op zoek naar goede personeelswerving dan is Omwerven een goede keuze. Koen Klooster heeft juist daarom voor Omwerven gekozen. “We zijn wel specialisten in elektrische vloerverwarming, maar niet in social media, en die heb je tegenwoordig hard nodig om aandacht van potentiële collega’s te krijgen. Wij weten niet heel goed hoe dat moet. Jullie wel.”

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan