Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Focus op waar je goed in bent, Omwerven vult de vacatures in.

Fuprof Milieuadvies Arbo & MVO is een jong en enthousiast adviesbureau en biedt bedrijven Eerste Hulp Bij Goed Ondernemerschap. Wat houdt dat dan in? Elk bedrijf heeft het druk met de dagelijkse gang van zaken. Ze zijn bezig met ondernemen en trachten om het hun klanten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Daar verdienen ze hun geld mee. De regelgeving wordt dan ook wel eens vergeten en onderwerpen als Milieu-, Arbo- en Mvo-regelgeving al helemaal. Fuprof is de partij die hierin is gespecialiseerd en bedrijven helpt om aan de wet- en regelgeving te voldoen.

Samen met een gedreven team helpt Fuprof verschillende bedrijven met praktische tips om valkuilen te vermijden. Zo wordt voorkomen dat de Arbo- en Milieuregels alleen maar ballast zijn voor de bedrijfsvoering. De ondernemer kan dan blijven ondernemen! Door uitbreiding van het klantenbestand zocht Fuprof een Veiligheidskundige MVK. Fuprof weet hoe belangrijk expertise is en schakelde de hulp van Omwerven in.

“De samenwerking bevalt goed, er komen meer sollicitanten binnen.”

Omwerven helpt bedrijven met het vervullen van vacatures. Een onderscheidend wervingsproces zorgt ervoor dat passende kandidaten solliciteren op vacatures. Omwerven neemt het wervingsproces uit handen waardoor er meer tijd overblijft voor de kernzaken en jij je kan focussen op dingen waar je goed in bent. Je hoeft de kandidaten alleen te beoordelen! Maik Passchier van Fuprof is dan ook blij met de samenwerking.

Tijdens het wervingstraject blijf je tweewekelijks op de hoogte van de resultaten dankzij een persoonlijke rapporteur. Zo weet je hoe het gaat met de wervingscampagne, maar hoef je er zelf maar minimale tijd in te steken. Maik stelt dan ook: “De samenwerking bevalt goed, er komen meer sollicitanten binnen.”

Fuprof geeft bedrijven advies over Milieu-, Arbo- en Mvo-regelgeving en helpt ze daarbij.  Wij van Omwerven weten hoe belangrijk expertise is en zetten dat graag in om bedrijven zoals Fuprof aan geschikte kandidaten te helpen.  Want met de kennis en passie van Omwerven zijn geschikte kandidaten wél te vinden!

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan