Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

FieldConnect Portofonie vindt kandidaat met hulp van Omwerven

Bij FieldConnect Portofonie, sinds 2008 gevestigd in Hellevoetsluis, staat de wereld van radiocommunicatie centraal. Het bedrijf is met hun team van specialisten expert in het adviseren, leveren, verhuren en onderhouden van portofonie systemen, handsfree communicatieoplossingen, industriële smartphones en tablets. FieldConnect Portofonie besloot hun team uit te breiden en op zoek te gaan naar een Technisch Commercieel Medewerker.

Een behoorlijke uitdaging

Het was een behoorlijke uitdaging om de juiste kandidaat voor de functie Technisch Commercieel Medewerker te vinden. Janine Schwillens, hr-manager bij FieldConnect Portofonie, besloot daarom contact op te nemen met Omwerven: “Dat was een tip van collega-organisaties BSF Expediteurs en DynaLinX uit de buurt. Zij deelden hun positieve ervaringen. We verwachtten dat jullie onze vacature online beter zichtbaar konden maken en ook onder de juiste doelgroep,” licht ze toe.

“Informeel, meedenken en snelle actie.”

Communicatie op de juiste golflengte

In overleg met adviseur vacaturemarketing Miranda heeft Janine besloten een jobboards- en social media-campagne in te laten zetten. Met het strategisch plaatsen van de vacature op diverse jobboards en het implementeren van de datagestuurde social media-campagne, slaagde Omwerven erin de vacature nadrukkelijk onder de aandacht te brengen. Deze benadering bleek bijzonder effectief.

Vacature succesvol vervuld

Het eindresultaat van deze samenwerking is het succesvol vervullen van de vacature. De nieuwe Technisch Commercieel Medewerker gaat per 1 mei 2024 het team versterken. Op de vraag waarin Omwerven zich onderscheidt antwoordt Janine: “Informeel, meedenken en snelle actie.”

Deze positieve ervaring heeft Janine overtuigd en ze beveelt Omwerven dan ook van harte aan bij andere bedrijven die op zoek zijn naar een partner in hun wervingsproces.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan