Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Een succesvolle vacaturemarketing campagne voor Zorgatelier Maastricht

Heb je ooit stilgestaan bij de kracht van creativiteit in de zorg? Bij Zorgatelier Maastricht is dit de kern van hun aanpak. Dit naar eigen zeggen ‘unieke’ zorgatelier biedt een creatieve dagbesteding voor mensen met een zorgvraag. Toen het tijd werd om het team uit te breiden, stuitte het atelier op een uitdaging: de juiste groepsbegeleider vinden. Het vinden van een geschikte kandidaat met ‘specifieke eisen’ bleek best lastig volgens Catharina Ramaekers, de initiatiefneemster van Zorgatelier Maastricht.

Uitdaging in werving

Catharina besloot contact op te nemen met Omwerven: “Zelf kregen we te weinig respons uit ons eigen netwerk toen we onze vacature deelden.” Omwerven is de specialist op het gebied van vacaturemarketing en ging op verzoek van Zorgatelier Maastricht aan de slag met een jobboards- en een social media-campagne.

“Als ik Omwerven in drie woorden zou moeten omschrijven, zou ik kiezen voor: praktisch, effectief en vriendelijk”

Persoonlijk contact met Omwerven

Door een doelgerichte aanpak wist Omwerven de juiste kandidaten te bereiken. “De samenwerking met Omwerven was prettig. We hadden korte lijnen en het contact met onze campagneleider Miranda was persoonlijk. Ik ben tevreden over de resultaten, ondanks dat ik niet alle digitale tools optimaal kon benutten. Maar dit werd door Omwerven goed ondervangen,” zegt Catharina.

Passende kandidaat aangenomen

De samenwerking leidde tot een succesvolle uitkomst: het aannemen van een passende kandidaat voor de functie van groepsbegeleider. Catharina’s ervaring met Omwerven was zo positief dat ze het bedrijf al heeft aanbevolen bij anderen. “Als ik Omwerven in drie woorden zou moeten omschrijven, zou ik kiezen voor: praktisch, effectief en vriendelijk,” concludeert ze.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan