Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

CD Juwelier vervult vacature van verkoopmedewerker dankzij Omwerven

CD Juwelier vervult vacature van verkoopmedewerker dankzij Omwerven

CD Juwelier heeft hun vacature van verkoopmedewerker vervuld dankzij campagnes van Omwerven. Het juweliersbedrijf van Marcel Migchelsen uit Kerkrade heeft hun team kunnen uitbreiden.
Marcel Migchelsen komt uit een familie met een passie voor juwelierszaken. CD Juwelier draait sinds 1992 en is inmiddels uitgegroeid tot een drukbezochte zaak. Het bedrijf vindt het belangrijk dan zijn klanten ‘met een glimlach en een mooi sieraad naar buiten stappen’.
CD Juwelier is gespecialiseerd in trouwringen, horloges, trendy sieraden en inkoop van oud goud/occasionsieraden. De juwelierszaak heeft de grootste collectie schakels, armbanden en horloges van het merk Nomination van Nederland. De meeste schakels zijn op voorraad en kunnen dezelfde dag nog opgestuurd worden.
Ook vind je bij CD Juwelier een uitgebreide collectie armbanden en colliers van Coeur de Lion. Voor elke outfit is er een perfect Coeur de Lion-sieraad.

“Door de iets meer ‘popie-jopie’ manier van benaderen in combinatie met een soort zoekmachinemarketing, maar dan op Indeed, lukt het jullie blijkbaar om mensen te enthousiasmeren waarbij dat op een andere manier niet gelukt was. Dit zorgt ook voor veel kaf tussen het koren, maar uiteindelijk heb ik maar één korenaartje nodig”

‘Niet geschoten is altijd mis’

Om het ‘gezellige’ team van collega’s uit te breiden met een verkoopmedewerker besloot Marcel in zee te gaan met Omwerven. “We hadden al zo’n € 800 besteed aan werving op andere manieren, dus ik werd redelijk wanhopig.”

Over de verwachtingen voorafgaand aan de samenwerking is Marcel duidelijk: ‘niet geschoten is altijd mis’.

Bereik via jobboards en social media

Om de vacature van verkoopmedewerker te vervullen heeft CD Juwelier een jobboards- en een social media-campagne laten inzetten door Omwerven.

“Door de iets meer ‘popie-jopie’ manier van benaderen in combinatie met een soort zoekmachinemarketing, maar dan op Indeed, lukt het jullie blijkbaar om mensen te enthousiasmeren waarbij dat op een andere manier niet gelukt was. Dit zorgt ook voor veel kaf tussen het koren, maar uiteindelijk heb ik maar één korenaartje nodig,” antwoordt Marcel op de vraag waarin Omwerven zich onderscheidt.

‘Jullie doen wat jullie beloven’
“Snel en correct antwoord op alle vragen en jullie doen gewoon wat jullie beloven,” aldus Marcel over de samenwerking.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan