Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Böhmer Benelux B.V. vindt nieuwe collega dankzij Omwerven

Böhmer Benelux B.V. heeft dankzij de campagnes van Omwerven hun vacature van commercieel medewerker binnendienst vervuld.

“Ik was eigenlijk al een jaar aan het zoeken. Eerst via via, aan anderen gevraagd ‘ken jij iemand?’ , vraag eens bij de tennis, bij de voetbal, bij de rotary. Maar daar kwam niets uit,” vertelt Erik Mourits, directeur Böhmer Benelux B.V. Het bedrijf uit Bergen op Zoom is een dochteronderneming van het Duitse Böhmer GmbH. Böhmer maakt sinds 65 jaar hoogwaardige kogelafsluiters voor onder andere de stadsverwarming, olie-, en gaswereld en de industrie. Vanwege groei besloten ze op zoek te gaan naar een commercieel medewerker binnendienst.

“Ik heb een paar keer via LinkedIn een oproep geplaatst en zelf een advertentie op Indeed gedraaid. Ik heb ook een aantal detacheringsbedrijven benaderd, daar kwamen wel een aantal kandidaten uit, maar niet de kwaliteit die we zoeken.”

“Het contact met jullie is erg prettig en het belangrijkste is dat het werkt.”

Getipt door Isoplus

“Het was een oud-collega die nu voor Isoplus (oud-klant van Omwerven, red.) werkt en die tipte me Omwerven,” zo laat de directeur weten. Voor het vervullen van de vacature hebben we zowel het jobboards- als het social media-pakket afgenomen. “Het contact met jullie is erg prettig en het belangrijkste is dat het werkt.”

‘Voordeliger dan een paar maandsalarissen’

“Het is niet goedkoop, maar nog altijd voordeliger dan dat een je paar maandsalarissen afrekent.  Wij zijn tevreden. Dat is de eindconclusie,” aldus Mourits.

 

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan