Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Bloeiende resultaten in de wervingscampagne voor Jac Oudijk Gerbera’s

Jac Oudijk Gerbera’s staat in de bloemensector bekend als dé specialist op het gebied van Gerbera’s. Dit moderne familiebedrijf uit Moerkapelle voorziet al ruim 45 jaar zijn afnemers van een kwalitatief hoogstaand product. Het bedrijf heeft een indrukwekkend assortiment van maar liefst ruim 65 soorten Gerbera’s, die dagelijks vers beschikbaar zijn. Bij Jac Oudijk Gerbera’s staat klantgerichtheid centraal. Ze denken niet alleen mee met de klant, maar leveren ook maatwerk in verschillende verpakkingen. Maar zelfs een bedrijf met zo’n rijke geschiedenis en duidelijke visie kan voor uitdagingen komen te staan, zoals het vinden van de perfecte Teeltmanager.

De zoektocht naar Teeltmanager

Toen de vacature voor een Teeltmanager open kwam te staan, bleek de juiste kandidaat werven via traditionele kanalen een grotere uitdaging dan gedacht. “Via de geijkte kanalen konden we niet aan de juiste kandidaten komen,” legt Jeanette Moerman van Jac Oudijk Gerbera’s uit. Ze schakelde hulp van Omwerven in omdat ze ‘goede berichten had gehoord’.

“Jullie waren niet te opdringerig, wat een verademing was vergeleken met andere bedrijven.”

Een vruchtbare samenwerking

Ondanks gematigde verwachtingen vooraf – “De verwachtingen waren niet zo heel hoog, maar wel hoopvol. We wisten echt niet meer hoe we aan de juiste kandidaten moesten komen,” – bleek de samenwerking met Omwerven een aangename verrassing te zijn. “De samenwerking verliep prima. Duidelijk en korte lijntjes,” stelt Jeanette. Ze was vooral te spreken over de proactieve en klantvriendelijke houding van Omwerven: “Jullie waren niet te opdringerig, wat een verademing was vergeleken met andere bedrijven.”

Een verbindende schakel

De positieve interactie werd versterkt door het contact met de campagneleider, Fleur. Zo deelt Jeanette: “Met Fleur had ik goed contact. Ze heeft ons uitstekend geholpen om de juiste mensen te bereiken.”

Moderne wervingsstrategieën voor specifieke markten

De samenwerking tussen Jac Oudijk Gerbera’s en Omwerven benadrukt dat specialistische bedrijven in niche-sectoren kunnen profiteren van een moderne wervingsbenadering. Met de juiste samenwerking en expertise is het mogelijk om ook in een specifieke markt als die van de Gerbera’s de perfecte kandidaat te vinden.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan