Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Bertus-Dekker Seafood B.V. laat Omwerven vissen in een andere vijver

Bertus-Dekker Seafood B.V. is een familiebedrijf gespecialiseerd in topkwaliteit platvis en staat bekend als de topleverancier van tong en schol. Samen met een team van ongeveer 40 medewerkers zorgt het bedrijf voor de gehele verwerking van de vis. Vanaf de inkoop, het fileren en verpakken van de vis tot aan de verkoop. In de moderne en goed onderhouden fabriek, gevestigd aan de Nederlandse vissershaven IJmuiden, produceert Bertus-Dekker Seafood B.V. volgens de hoogste standaarden en voedselveiligheidsnormen.

Bij Bertus-Dekker Seafood B.V. staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom werken ze met ervaren en goed getrainde medewerkers die zorgen dat ze top kwaliteit vis leveren. Toen Bertus-Dekker Seafood B.V. een Allround productiemedewerker zocht, hebben ze hulp aan Omwerven gevraagd.

“Tijdens de eerste 2 weken is de aanloop qua aanmeldingen positief verlopen. Er kwamen vrij veel reacties op de advertentie binnen.”

Omwerven helpt bedrijven bij het succesvol werven van personeel. Werven zonder recruitmentbureau, maar mét innovatieve technieken. Omwerven zorgt er namelijk voor dat de wervingscampagnes terecht komen bij de perfecte kandidaten. Hierdoor kun je als bedrijf een hoop geld besparen! Edmon van der Plas is Operations manager bij Bertus-Dekker Seafood B.V en is blij met de eerste resultaten van de campagne: “Tijdens de eerste 2 weken is de aanloop qua aanmeldingen positief verlopen. Er kwamen vrij veel reacties op de advertentie binnen.”

Naast geld bespaar je als bedrijf ook enorm veel tijd, wanneer Omwerven je helpt met het invullen van de vacature. Marketeers met ervaring in de recruitment gaan aan de slag met de vacature en je blijft altijd op de hoogte van het proces dankzij een persoonlijke adviseur. Wanneer het nodig is wordt de campagne in goed overleg bijgestuurd. Zo gaan we samen voor het beste resultaat! Edmon van de Plas stelt dan ook: “De uiteindelijke conversie is nog een beetje de vraag want er zitten ook mensen tussen die solliciteren, maar verder niet meer bereikbaar zijn. Daarnaast begint de aanloop in de afgelopen week afgelopen wel af te nemen. Mogelijk dat het dan nu tijd wordt voor de bijsturing.”

Bertus-Dekker Seafood B.V. heeft dus net als Omwerven klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Samen met een gespecialiseerd team levert Bertus-Dekker Seafood B.V. alleen de beste kwaliteit. Een aanvulling op een team vinden, kan soms best een uitdaging zijn. Omwerven zorgt, door te ‘vissen in een andere vijver’, dat je wel personeel kan vinden!

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan