Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Beets BV is enthousiast over de flexibele aanpak van Omwerven

Het transporteren van hout, bulk- en stukgoederen. Beets BV is de expert op dit gebied. Ook voor op- en overslag van bulkgoederen ben je bij Beets BV aan het juiste adres. Na al meer dan 75 jaar heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers. Met een hecht team van vakbekwame medewerkers voldoen ze aan de vele wensen van de klanten. Het team vult elkaar aan waar nodig en hebben daarvoor de juiste kennis in huis.

“Wat ik zelf wel prettig vond is dat de campagne tweewekelijks aangepast kan worden. Dus flexibel qua aanpak.”

Er is algemeen bekend dat er in de technische sector arbeidskrapte is. Veel uitzendbureaus zeggen dat ze dé oplossing daarvoor hebben. Toen manager Rakesh Koeber op zoek was naar een vrachtwagen monteur besloot hij het over een andere boeg te gooien. Hij nam contact op met Omwerven: “Ik heb jullie gewoon via Google gevonden. Op de website kwam ik ook een bestaande klant tegen die tevens een relatie van ons is. Ik heb toen even gebeld met deze relatie om zijn ervaring te horen. Hij was positief over jullie vandaar dat ik contact heb opgenomen.” Omwerven richt zich, anders dan detacheringsbureaus, met vacaturemarketing op de passende kandidaten. Doordat de campagnes geoptimaliseerd worden is de kans dat er een geschikte kandidaat solliciteert veel groter.

Op basis van een korte online vragenlijst die Rakesh in zo’n 10 minuten had ingevuld, werd de campagne geoptimaliseerd voor de potentiële kandidaten. De verwachtingen van Rakesh waren vooraf niet heel hoog: “aangezien we bekend zijn met de krapte op de arbeidsmarkt en dan specifiek de tekorten aan vrachtwagenmonteurs.” Vooraf was er binnen Beets BV ook al het een en ander zelf ondernomen om een geschikte kandidaat te vinden: “We hebben een lokale advertentie geplaatst, geprobeerd te werven via betaalde Indeed-campagne en de betaalde nationale vacaturebank. Ook hebben we de vacature op onze eigen facebook pagina geplaats en meerdere uitzendbureaus ingeschakeld. Om onze kansen op een nieuwe collega toch te vergroten hebben we contact met jullie gezocht.”

Rakesh van Beets BV werd tweewekelijks op de hoogte gehouden door een persoonlijke campagneleider. De campagne kon zo nodig worden bijgesteld. “Wat ik zelf wel prettig vond is dat de campagne tweewekelijks aangepast kan worden. Dus flexibel qua aanpak.” aldus Rakesh. Inmiddels is de vacature vrachtwagen monteur succesvol vervuld. Omdat Omwerven een flexibel pakket heeft kon Beets BV het pakket opzeggen. Rakesh stelt dan ook: “De samenwerking met Omwerven was zeker prettig te noemen.”

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan