Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Aesons succesvolle werving: een combinatie van jobboards en social media

In de uitdagende wereld van werving en selectie kan het vinden van de juiste kandidaat aanvoelen als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Aeson, al ruim 20 jaar internationaal specialist in het industrieel verbinden van kunststof componenten door middel van diverse lastechnieken, ondervond dit aan den lijve bij het zoeken naar een geschikte (service)monteur mechatronica/mechanisch monteur. Daarom schakelde Rudolf Dasbach, de directeur van het in Huizen gevestigde Aeson, de hulp van Omwerven in.

Specifieke werving

Het niet kunnen vinden van gespecialiseerde monteurs is dan ook een veelvoorkomend probleem in de technische sector. Aeson was op zoek naar een kandidaat met een combinatie van vaardigheden in zowel mechatronica als mechanische montage. Dit vereiste een specifieke benadering in werving en selectie. Omwerven heeft de kennis om hierbij te helpen.

“Omwerven heeft wel resultaat.”

Waarom de keuze voor Omwerven?

“We waren op zoek naar een partij die ondersteuning kon leveren bij het aanspreken van mogelijke kandidaten,” legt Rudolf uit. “Eigen pogingen leverden nauwelijks resultaten op. De vraag was of dat Omwerven wel zou lukken. De verwachtingen waren laag.” Toch leverde de ingezette campagnes mooie resultaten op. Aeson heeft namelijk een kandidaat aangenomen. De combinatie van jobboards en social media zorgde voor een breder bereik dan traditionele wervingsmethoden.

Rudolf blikt tevreden terug op de samenwerking: “Omwerven heeft wel resultaat.”

“Omwerven nam na de opdracht zelf veel initiatief en is actief aan het werk gegaan. Ook de resultaten waren beter dan verwacht.” Rudolf is er duidelijk over. Omwerven onderscheidt zich door: “Proactief mee te denken en bezig te zijn met de werving.”

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan