Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

Actieve werving leidt tot invulling van de vacature

Op Noord, Actief Ontmoeten is dé plek voor avontuurlijke uitjes en recreatie in Eindhoven, geschikt voor gezinnen, kinderfeestjes, familiedagen en bedrijfssportdagen. De experts in avontuur stonden voor een uitdaging, ze zochten namelijk een geschikte kandidaat voor de functie van Instructeur Recreatie-Buitensport & Onderwijs.

Het team van Op Noord, Actief ontmoeten worstelde een jaar lang met deze openstaande vacature. Het lukte maar niet om de juiste persoon te vinden. Het bedrijf besloot uiteindelijk om het over een andere boeg te gooien en de hulp van Omwerven in te schakelen.

De geschikte partner bij werven

“We zijn met twee bureaus in gesprek geweest om de wervingscampagne vorm te geven en jullie zaten het dichtstbij onze uitgangspunten,” vertelt Geert van Kasteren, eigenaar van Op Noord, Actief ontmoeten. Omwerven helpt bedrijven bij het vinden van kandidaten die passen bij de vacature. “Onze gesprekken waren goed, dus gingen we ervanuit dat jullie onze vraag goed zouden formuleren. Maar echt hoop op kandidaten hadden we niet direct,” aldus Geert.

Geert benadrukt enkele aspecten waarin Omwerven zich onderscheidt: “Goed bereikbaar, flexibel en goed luisterend naar de vraag.”

Gericht werven op de juiste doelgroep

Een van de belangrijkste aspecten van de samenwerking met Omwerven was het vermogen om de campagnes specifiek op de doelgroep te richten. Dit gebeurde op basis van gegevens en segmentatie, waardoor de vacature de juiste doelgroep bereikte. Omwerven hield de resultaten nauwlettend in de gaten en paste de campagne voortdurend aan op basis van de verzamelde gegevens. Geert is blij met de resultaten: “Onze ervaring is wisselend als het gaat om wie zich heeft aangemeld, maar met nog wat finetunen denken we dat we nu een geschikte kandidaat hebben.”

Direct contact voor een goed resultaat

Geert benadrukt enkele aspecten waarin Omwerven zich onderscheidt: “Goed bereikbaar, flexibel en goed luisterend naar de vraag.”

Deze succesvolle samenwerking met Omwerven heeft Op Noord, Actief Ontmoeten geholpen bij het vinden van kandidaten voor de functie van Instructeur Recreatie-Buitensport & Onderwijs. Dit benadrukt het belang van een wervingspartner die goed luistert naar de behoeften van de klant en goed is in het bijsturen van campagnes om goede resultaten te behalen.

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan