Ontvang wervingstips!

Wil je vrijblijvend tips ontvangen hoe personeel te werven zonder recruitmentbureau?

Ja, graag!

Lead formulier

A-Tax de Vries en HUN.nu vinden 25 kandidaten voor vacatures taxichauffeur

Taxibedrijven A-Tax de Vries en HUN.nu hebben maar liefst vijfentwintig nieuwe kandidaten ontvangen voor hun vacatures van taxichauffeur dankzij de campagnes van Omwerven. De taxibedrijven uit Hillegom en Amstelveen hebben daarmee hun teams flink kunnen uitbreiden.

Over A-Tax de Vries en HUN.nu
Betrouwbaar, punctueel en alle aandacht voor de passagier. Dat zijn de drie pijlers waarop het taxivervoer van A-Tax de Vries rust. A-Tax de Vries ontwikkelde zich de afgelopen dertig jaar tot een regionale vervoersonderneming die alle vormen van besloten vervoer aanbiedt, uiteenlopend van de ‘gewone’ taxi tot rolstoelvervoer voor minder valide mensen, ziekenvervoer en leerlingenvervoer. Met een vloot van ongeveer 280 taxi’s en (rolstoel)bussen en 350 personeelsleden is A-Tax de Vries hét allround taxibedrijf in de Duin- en Bollenstreek, Haarlemmermeer, Kennemerland, de Rijnstreek en de randstad.
HUN.nu is een nieuw eigentijds taximerk dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. HUN.nu is een commercieel bedrijf dat de opstapmarkt bedient en van en naar hotels en Schiphol rijdt. Het is een jong, fris en uitdagend bedrijf opgericht in de coronatijd. Al zijn taxi’s zijn 100% elektrisch.

“De verwachtingen waren best hoog, dus eenmaal online waren wij erg benieuwd. Onze branche heeft het zwaar en de bakken bij het UWV zijn leeg, dus alle ogen waren gericht op deze campagne. Gelukkig kan ik vertellen dat er 25 nieuwe kandidaten de opleiding zijn ingegaan of al aan het werk zijn. Met andere woorden: ik ben heel erg blij met dit resultaat.”

 

‘Erg goede berichten over campagnes’
Om hun teams van taxichauffeurs uit te breiden besloot algemeen manager Wouter Giebing  Omwerven in te schakelen. “Ik was benaderd door jullie collega Roy, en door zijn verhaal over het bedrijf erg enthousiast geworden. Uiteraard ook even onderzoek gedaan en ik las erg goede berichten over campagnes, dus heb ik jullie weer benaderd om maar eens te kijken wat er concreet gedaan kon worden aan onze krapte op de arbeidsmarkt.”

‘Verwachtingen waren best hoog’
Over de verwachtingen voorafgaand aan de campagnes zegt Wouter: “De verwachtingen waren best hoog, dus eenmaal online waren wij erg benieuwd. Onze branche heeft het zwaar en de bakken bij het UWV zijn leeg, dus alle ogen waren gericht op deze campagne. Gelukkig kan ik vertellen dat er 25 nieuwe kandidaten de opleiding zijn ingegaan of al aan het werk zijn. Met andere woorden: ik ben heel erg blij met dit resultaat.”

Om de vacatures van taxichauffeur onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroepen hebben A-Tax de Vries en HUN.nu besloten om jobboards-campagnes en social media-campagnes XL te laten inzetten door Omwerven. En dus met succes.

‘Helder en duidelijke communicatie’
Over de samenwerking met campagneleider Miranda zegt Wouter: “Het was allemaal helder, ze communiceerde duidelijk.” Wouter overweegt zeker om in de toekomst weer met Omwerven in zee te gaan.

 

Wil jij ook personeel vinden?

Stuur mij de werkwijze Gratis wervingsscan